Äntligen fredag !

Anna har sagt på jobbet hela veckan "Snart är det fredag!" Hon sa det i tisdes, tyckte att det var lite tidigt att säga det :) ha ha! Men alla fall, så blir det nog en drink på Lottas ikväll med Anna och hennes kompisar. Alltid kul att träffa lite nytt folk :) Plus att vi ska terra Carol, för hon jobbar idag ;) Men jag har iingen aning vad jag ska ha på mig ! Jag funderade lite på den röda tunikan/klänningen som jag egentligen förstörde i Bulgarien. Det är inte jätte förstörd, den går ju att använda :)


Annars på jobbet var det okej. Jag var på strålande humör idag, gick och sjöng när jag dammsugade . Men tyvärr skulle chefen trycka ner mig lite, men han pratade med mig senare om det. Han menade ju inget illa.. Han vill bara göra det rätt för mig, men man behöver kanske inte ta i från tårna. :P
Jag slutade vid ett alla fall, sen cyklade jag ner till stan och köpte lite cider. Tänkte att jag skulle knäcka nån när jag gör mig iordning ikväll :) Alltid roligt ju !
Ska nog gå och pröva min outfit så det blir bra ikväll :)
ÅÅH! Jag har ÄNTLIGEN beställt klipptid :D ha ha! Den nioende smäller det ;) eller klipps det :P ha ha! Hon som klipper mig har gått i samma skola som jag. Samma årskurs dessutom, så det är jätte roligt att klippa sig hos henne, dels för att hon är jätte duktig och så kan man snacka lite skvaller ;) hehe.
Snart ska jag laga mat, blir korvstroganoff ikväll :) Mums !
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0