Fika.

Jag var/är så himla fika sugen idag ! Så tänkte jag att jag skulle fika med Marre, det var länge sen vi träffades. Men hon hade lixom lite tajt schema idag, jag vill ju kunna sitta ner i lugn och ro när jag fikar. Ska inte alls ha nån tidspress på sig :) Men men. vi skulle ta det imorron istället .

Jag är en helt vanlig tjej som bloggar här. Jag bor så långt ner i skåne man kan komma nästan (österlen heter det, eller helvetet. Ha ha!) Jag har märkt att dom flesta av dom största bloggarna är från storstäder, dels från Stockholm. Får inte vi "bönder" komma fram lite? :p Vi håller faktiskt också på med mode här nere. :)
Men men, hela mitt liv har jag fått nöja mig med det jag har fått. Jag kanske inte hade dom dyraste och nyaste kläderna,  och om jag ville ha något, få fick jag spara min månadspeng till det. Dessutom har jag varit överviktig hela mitt liv, och är det fortfarande. Det har varit en kamp, man blev retad för att man var tjock och stammade.
Jag är tacksam för att jag inte har varit bortskämd. Jag skulle inte vilja vara en bortskämd tös som får allt vad hon pekar på. Jag hjälper mycke till här hemma, och självklart kan då mamma o pappa ge nåt tillbaka till mig. Det lite negativa är att jag är nog lite bekväm ändå, men jag har mina anledningar till det. Som stammare är man gärna lite tillbakadragen och blyg, vill helst inte kommunicera med folk. Jag var sån förr, men med åren har jag växt upp. Visst ibland har man sina "dåliga" dagar när man inte orkar snacka med folk för att man vet att man kommer stamma.. Tro det eller ej, men det är faktiskt anträngande att stamma. Prova att stamma några gånger, spänn hela kroppen och försök. Det är jätte jobbigt, plus att man går helspänd hela tiden för man vet inte när man ska prata, och när man pratar vill man inte stamma. Så man gör allt för att inte göra det, och då spänner det i hela kroppen. När jag stammar alla fall så spänner det i halsen och tungan, efter en hel dag av snack så blir man jätte trött.
Ojsan, nu kom jag in på fel spår här. Ajja, det blev lite information om stamning alla fall :)

Här sitter jag i badrocken och en turban på huvudet. Det är så härligt att duscha ! ha ha!
Nu ska jag gå och tvätta kläder. Det behövs !

Kommentarer
Postat av: Amir Akrouti

sv: precis dom var ju bara fula :p inte OK någon stans.

2008-08-21 @ 17:12:56
URL: http://amirakrouti.blogg.se/
Postat av: Susse

hejhej! jo det är helt sant, trivs man inte på ett visst jobb så är de kört, de handlar om att man måste kunna slappna av för att kunna trivas och då också göra ett bra jobb.. Jag har också hamnat på såna arbetsplatser men som tur är ska man inte stanna där förevigt haha :D jag ska luffa runt i central och sydamerika i några månader :D längtar ihjäl mig! ja visst kan vi fika, hade varit riktigt skoj, jag har ju en hel månad i storstaden (tomelilla) innan jag ska åka :D Puss

2008-08-21 @ 19:10:29
URL: http://moonwaalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0