Härliga stunder.

Ja, då är man hemma igen :)
Anna mötte mig på stationen, sedan gick vi till Lottas och köpte dricka och terrade Carol lite, alltid lika roligt. :) Blev mycke snack och skratt. Sedan kom tre killkompisar till Anna, mycke trevliga killar.
Vid midnatt begav vi oss till Soft och tog lite dricka där. De andra skulle till Bar A bar, men jag var så himla trött, plus att jag visste inte hur jag skulle komma hem. Som tur skulle Tessan och Jocce hämta pappa vid ett tiden. Så jag åkte helt enkelt hem med dom.
Men det var mycke trevlig kväll.. Även om det inte blev mer, hade gärna shakat asset, var rätt sugen på det. Men man får tänka lite på kroppen också :) Och absolut på att man ska upp och jobba imorron. Okej, jag börjar inte förrän fyra, men jag ska ändå upp nåt så nära tidigt, för här ska hit folk och kolla på huset.. Åh, kan jag inte bara få sova ifred? Hade gärna sovit till tolv-ett imorron, men det går inte.. Men det var tur att jag kom hem i nåt så nära tid. :) På hela kvällen drack jag sex cider.. Så jag kommer ändå var seg imorron. Visst, jag brukar kunna dra i mig en flaska vin och några cider. Men då ligger jag dålig dagen efter. Man får ju tänka lite nu när man jobbar. :)
Nej gott folk, klockan är två och det är verkligen dax att lägga mig. Tänkte att ni skulle få en liten sammanfattning av kvällen trevligheter. :)
Go natt, och Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0