I wanna meet you honey.

Man skulle kanske skippa allt som har med kärlek att göra ett tag? Ta hand om sig själv, och vara lite ego (mer än vanligt då. ha ha) Jag tror att jag skulle kunna behöva det just nu.. Särskilt nu när jag har precis kommit ut på arbetsmarknaden och försöker hitta ett jobb som jag kan ha ett bra tag. Detta som jag har nu kommer ju inte vara för evigt :P
Men som ni vissa vet, Pauline är aldrig ensam. Hon har alltid någon. Även om det inte är seriöst, så har hon alltid någon i tankarna. Jag har alltid haft det så, och kommer nog alltid ha det.
Visst, där finns som jag aldrig kommer sluta tänka på, eller känna för. Som har ett speciell plats i mitt hjärta, som kanske inte har varit Guds barn. Men vem har varit det?

På samma gång som jag vill slå mig ner och kanske börja att vara seriös, så vill jag inte det. Jag vill vara ung. Jag vet , det är flickorna i min ålder som skaffar barn och sånt. Det är deras fel att jag känner att jag vill vara seriös. Det är deras problem att dom inte har lust att vara unga. Som sagt, jag ska vara en "gammal" mamma, hur man nu tolkar det.

Jag vill jag vill
Men är vi beredda?
Jag vet inte ens om det kommer funka.


Älskade Izzi.

Kommentarer
Postat av: Madde

passa på att ha roligt å festa du e inte så gammal, tycker det är dumt att skaffa barn för tidigt, vissa skaffar barn bara för dom skall, men vill man hamna i skillsmässa sen bara för man va ung o dum som skaffade barn med fel kille, NEJ!! sen skall man passa på att resa innan, visst kan man resa sen oxå men då är man "mamma" och har ett helt annat ansvar, å fast jobb är nästan ett MÅSTE som jag ser de =) så fortsätt va ung å ha kul man skall vara redo för barn oxå å jag har många vänner som skaffat barn för tidigt (har dom själva tyckt) kul att de går bra på jobbet föressten!

2008-08-07 @ 11:38:49
URL: http://mippi.blogg.se/
Postat av: Tezzan

du ska passa på att festa o resa med "girlsen" o flirta o bara ha roligt utav helvete.. Den tiden kommer sen när det e tid.. den kommer men jag tycker inte att den ska komma för dig ännu.. nej festa o ha kul...!!!(Ha kul för mig oxå.. he he he)..Pusss

2008-08-07 @ 19:29:33
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: pappsen

Näää... lyssna inte på dom, du börjar bli gammal, hitta nån nu o ge oss måååånga barnbarn...he he

2008-08-07 @ 22:49:38

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0