Igen? - Big girls don't cry.

Gårdagen var hel rolig :)
Det började med förfest hos TH, lika roligt som vanligt . Mycke snack och snaps :P
Jag, lotta och Martina gick ner i byn för att jag skulle handla cigg, och så gick vi en vända till Celtic-baren. Träffade lite "kändisar" där.. Bland annat den som tror att den kan nåt om mode :p ha ha! Nåja, sen gick vi tillbaka till festen igen.. Och en kort stund efter så begav vi oss till Öja. När vi väl var där så skulle jag o Lotta upp på scenen och dansa (det är fan standard) MEN!, där var massa trummor ! Så nej, det blev ingen dans på scenen, men det blev ass-shaking ändå. Och bugg, vi kunde absolut inte bigga, men vi gjorde det ändå :) När man tänker efter så var där nästan inte alls några Tomelilla-bor, som jag såg alla fall :) Denna gången började vi faktiskt med shots. Dessutom blev vi bjudna på cider så fort vi kom till baren när vi kom dit.. ha ha! Som lotta senare fick flaskan i huvet, och nu har en bula :P ha ha! Men roligt hade vi.
När vi skulle hem så hade vi överfull bil, jag trodde jag skulle få panik.. men men. Väl hemma, vid fyra tiden.. så la jag mig i sängen.. och helt plötsligt börjar jag messa med Storken :P ha ha Så jag somna nog inte förrän fem.. jobbigt..
När jag vaknade idag så ville jag inte vakna :P ha ha! Nej, men hela min värld snurrade.. Jag sov som en hosa, jag vaknade vid åtta och sen med jämna mellanrum.. Jobbigt, men jag gick upp vid halv tolv, eller halv ett :P kommer inte ihåg. Jag tog en resorb innan jag gick och la mig.. Men inte fan hjälpte den :P
Sen var det full rulle.. Jag städade badrummet, mitt och och min garderob, för Mäklaren skulle komma och fota.. Lite jobbigt när man är bakis :P ha ha! På tal om att fota ! Jag o Lotta blev fotade igår på Öja, och sen när jag ska kolla hur fotot blev på Miloo.se så har dom inte tagit med vår bild !! DÅLIG STIL! Vi blev lite glada att vi fann fotografen till slut, och sen kommer vi inte ens med ! Philip Gay var med på två foton!! Fan va arg jag blir !



Jag o Lotta hemma hos TH. Tur att man har egen kamera då ! :P Snygg bränna jag har *not*


Kommentarer
Postat av: Madde

hehe philip hamnar alltid på bilder ;)

2008-08-03 @ 22:53:03
URL: http://mippi.blogg.se/
Postat av: Madde

hihi ja de e han verkligen, ja de va lite knäppt dom inte gjorde de!

2008-08-03 @ 23:10:01
URL: http://mippi.blogg.se/
Postat av: Lotta

Ja, fan va sjukt att vi inte kom med på bild asså! grrrr! Vi såg kanske för packade ut :P hahaha!! Fast det tror jag inte i och för sig!! hehe!

2008-08-04 @ 09:21:24
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Lotta

haha, fan va glansiga vi ser ut i huvet ;) hahaha!

2008-08-04 @ 09:22:47
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: emelie

svar: tack så jättemycket :) Ha en trevlig dag!

2008-08-04 @ 12:49:06
URL: http://emeliesplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0