Jobb / Fest.

Vilket kväll på jobbet. Chefen blev inte glad på mig, HERRE GUD! Hur ska jag kunna veta allting! Snälla ge mig ett jobb så jag kan sluta där! Jävla ....
Alla fall, vid nio fick jag sluta. Så då tänkte jag "ÖJA", så jag ringde till Lotta, men hon var inte längre sugen på det. Och med en närmare eftertanke så var jag ganska trött. Men det blev en runda till McDonalds, jag provade Chicken Wrap och det var helt okej. Sen körde vi hem och jag gjorde mig snabbt iordning och begav mig in till Tomelilla igen. Dom hade nämnligen "öltältet" ikväll, och som alla andra Tomelillabor så måste man dit.. Fast jag är ju egentligen ingen Tomelillabo, men ändå :) Är man verkligen så strandsatt så att man måste gå till byns "höjdpunkt"? Alla fall, det blev två cider där och sång.
Efter att de hade stängt klockan tolv, så begav vi oss tjejer till Celticbaren (jag lovar, den baren är inte mer än 10kvadrat) Där var inte mycke livat, men det blev en cider och massa blattesnack ;) Va fan, man måste ju snacka det man har i blodet ;p Min morfar kommer från Jugoslavien.
Klockan blev äntligen ett, jag var trött som ett helt ålderdomshem. Jag o lotta gick till stationen för att vänta på tåget. Både hon och jag var trötta och ville bara hem.
Äntligen är jag hemma, och tänkte att jag ska skriva om min kväll. Jag slår vad om att chefen ringer imorron och vill ha min hjälp, även om han sa ikväll att han inte behövde mig imorron. Han är väl bara sur för att jag är hjärndö. HAHA! Bättre att fråga en gång för mycket än en gång för lite. Men det fattar inte han!

Gutten nach sweethearts!

p.s. Jag måste skaffa en kamera !

Kommentarer
Postat av: Amir Akrouti

sv: ja jag var jätterädd.

2008-08-17 @ 11:07:56
URL: http://amirakrouti.blogg.se/
Postat av: Lotta

Nee Bettan, du är inte hjärndöd.. det är han som är det! Åh, jag tycker verkligen att man kan fråga en gång för mkt än en gång för lite.. synd att inte han fattar det asså :S ääääääääs!



Tack för en trevlig kväll igår :) Va skönt o komma hem i nått så nära tid för en gångs skull! haha! Men jag tror nog att vi hade det roligare med alla "tomelilla-borna" än vad vi hade haft på Öja.. där skulle vatt riktigt dött har jag hört ;) haha! Vilken tur att vi inte drog dit asså, visserligen brukar du o jag alltid ha roligt på Öja ;) haha! Nä, nu ska jag uppdatera bloggen :)

2008-08-17 @ 13:36:50
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Tezzan

Du är itne hjärndöd...så höll anetta på med mig oxå därför stannade jag bara där i ett år... Du gumman där är ingen som kommer att GE dig ett jobb dem måste man själv leta efter... kom igen nu snäckan lägg för fan på ett kol nu o skicka ut dem där jävla Cv:na iaf..det e fan det minsta du kan göra... du slipper ju att prata med nån iaf... fan alltså du måste göra det...Puss puss

2008-08-17 @ 17:13:41
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: Tezzan

Förresten,du ska skicka ut till ALLA ställen som kan vara potentiella jobb!! gör det nu så kanske rätt vad det är så får du napp..det kan du nämligen inte få om du inte gör ett försök.. så sluta o pipa o bit ihop skicka iväg så många du bara kan så slipper du den där jävla surgubben..Puss puss

2008-08-17 @ 17:15:26
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0