Så, vad händer?

Chefen var på bra humör idag, han till o med skojade :S Lite paff jag blev.. Nåja, löning idag ;) Men det blev en lugn dag alla fall, med lite småpyssel som vanligt.. Bland annat att städa hyllorna i köket.. Alltså jag trodde det var damm, men tji fick jag, det var fett.. Roligt att torka bort det. Not !
Nu sitter jag här, har precis ätit nudlar. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Kanske köra hem till mamma och lämna pengar?
Sen ska nog lägga mig i soffan sen och läsa min bok.
Jag saknar skolan ! Att kunna klä upp sig lite, åka bussen,sen gå en mil (okej, kanske inte en mil. Men det kändes så alla fall, det tog nog tio minuter alla fall), och träffa sina klasskompisar varje dag (som man ville träffa :P he he.) Och framförallt träffa min gaylärare Ulf-Herbert alias Hebbe, ulf, hebbe-lebbe (som han blev kallad för när han var lite berättade han) Gud va jag saknar honom. I love gay-guys, så är det och kommer alltid göra det. Vi har några gay killar i Ystad, men några av dom är riktiga bitchar :P
Ikväll blir det nog middag med Marre, eftersom både hon och jag är ensamma nu så är det lika bra att vi kan vara det tillsammans :) he he..
Nu ska jag köra ut till mamma. Ciao!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Tack så mkt :D Jag blev hel nöjd.. ska nog ändra bilden jag har till vänster bara.. ska se om jag hittar någon snygg! Tycker att jag har haft den med klänningen länge nog nu ;) haha!

2008-08-26 @ 16:03:22
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0