Snart nanni-dax

Min föredetta svåger Michal var här precis. Vi ska ju renovera lite och han är byggare. Perfekt :) Nån som vill köpa hus? .

Ledig dag imorron. Jag önskar verkligen att jag kan få ett jobbeschema, jag får väl önska mig det i julklapp. HAHA! Så jag ska ringa han imorron kväll, jag vet att han vet att jag ska jobba till helgen. Så varför säger han bara inte det?! Sååå frusterande !

Jag är så nyfiken på kläderna som jag har beställt. Jag hoppas verkligen att byxorna passar :D Jag börjar låta som lotta. HAHA! ;) Men det är sååå kul ! Jag älskar att shoppa, men man ska ha pengar och rätt kropp till det.
Tyvärr är det ju så när man är lite överviktig, som jag då, att det är svårare att hitta kläder. Jag hade dödat för att bli en size medium igen. Men jag får väl ta mig i kragen och börja ändra lite på kosten och börja motionera.. Men skoja inte att jag får motion när jag cyklar till jobbet. När jag skulle cykla till stationen (som är ungefär knappt en km), dessutom var det motvind och inte den lilla vinden heller, men det kändes som jag hade cyklat en mil när jag kom till tågstationen. Herregud alltså!  vilken dålig kondis jag har :P

Dessutom, måste jag klippa mitt hår. Det har gått alldeles för lång tid sen sist, och jag märker hur slitet det börjar bli.. Men seriöst så vill jag nog inte ha den där Paris-style som jag har snackat om. Jag Älskar ju mitt lång hår! Varje gång jag får långt hår så vill jag klippa mig kort, eller så "råkar" frisören klippa det lite för mycke. Som hon säkerligen kommer göra denna gången, för det är ju en skam att ha slitet hår :P Men alla fall, efter jag har klippt mig (topparna då bara tänkte jag) Så ska jag lägga in lite ljusa slingor. Jag har en plan nämnligen ;) Jag tycker om att vara rödhårig på Halloween, och det börjar närma sig snart, så jag ska ljusa mitt hår lite så att jag kan färga det så mörkrött som jag vill ha det :) Sen till julen blir jag mörk, väldigt mörk. Som jag då tycker om mest.. But, you know me. Jag älskar förändringar :)


Detta är då Halloween 2007, man ser inte håret så mycket. Men lite för att avgöra. Jag ska lätt ha det så igen :)

En annan som passar asbra i rött hår (enligt mig) är min kära syster Lotta.


Visst är hon snygg??!  :D

Nu gott folk, ska denna skönheten sova. Eller alla fall lägga sig i sängen och försöka :)


Kommentarer
Postat av: Lotta

haha den bilden ser egentligen inte klok ut på mig ;P Men den bjuder jag på! hehe! Ja, jag tycker absolut att du ska göra det lite rödare igen.. du passar sjukt bra i det :D

2008-08-14 @ 22:39:41
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0