Vilken?!

Jag blev ganska kär i Sony ericsson W760i röd. Men nu blev jag kluven på om jag verkligen ska köpa en ny mobil. Dom som jag vill ha kostar ju uppmot 3 tusen, bara för att jag har krav. Men ! I reeeeaaalllyyy need a new mobile !
Ska jag verkligen lägga ut massa pengar? PAPPA , ge mig din åsikt !

Jag har ju lite pengar nu.. halva mobilen alla fall :) Men fan, jag vill ju shoppa kläder.. Och man vet ju inte hur länge jag har jobbet.. Dom kanske sparkar mig imorron?
På tal om jobbet.. Chefen har vänt på dig helt, nu är han på nåt så nära bra humör och till o med är skämtsam. Snacka om humörssvängningar :P ha ha!

Jag kollade precis på en kamera.. Den ska jag ha tänkte jag, kostade ju bara 990kr med 8.1 megapixel. Shit bra ju eller hur? Men om man skulle ha minneskort med den så kostar den 1249kr, och med 3års försäkring blir det ytterligare 599kr.. Så är vi redan uppe i två tusen kronor. .Då är det lika bra köpa en mobil ju ! Visst, där är kanske inte 8mp. Life sucks.
Vet ni vad jag gör? Jag åker till elgiganten och pratar med dom helt enkelt och frågar vilken mobil eller kamera är bäst för mig :p ha ha!

Kommentarer
Postat av: Tezzan

så här är det...ska du köpa en kamera så ska den ha minst 10 megapixlar... för dem nya lite dyrare mobilerna har nämligen det o ska man köpa en digis så tycker inte jag iaf att man ska gå under 10mp... JAg tycker att du ska köpa en mobil.. hur ofta har du pengar så du kan göra det? Kläder kan man ju köpa lite här o där det kostar ju inte lika mycket så klart men du säger att du behöver en ny mobil o en kamera då köper man en bra Kamera-mobil.. två i ett.. Sen nästa lön shoppar du kläder för.. Jag lär ha massvis kläder till dig sen oxå fast det e ju om några månader förstås... ELLER så shoppar du kläder denna månaden o köper mobil nästa månad... så får vi oxå göra gumman,prioritera..det e aptråkigt but that´s life.. eftersom man inte skiter pengar.. My name ain´t fucking jävla PAris Hilton... he he he he

2008-08-27 @ 22:02:18
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0