Hemma igen

Har ni saknat mig?? :P ha ha! Jag har inte skrivit på snart 24timmar, jag måste fan skaffa mig en bärbardator. Jag känner att det är tid för mig lixom.
Alla fall, igår körde jag till Carol ju. Lagom när jag kom så hade videobutiken stängt så vi kunde inte hyra nån film. I helt desperathet så gick vi  in till konsum och handla en film, eller twoinone. Båda med Jennifer aniston och fula killar. Om dom två av killarna är fula så ska man inte titta på filmen, sa Carol. HAHA! Vad tänkte hon på då? :P he he..
Väl hemma hos henne igen så satte vi igång en av filmerna och krängde godis och chips. Jag hade tagit med lite julgodis. Mums :D När vi hade sett båda filmnerna blev det vanlig tv. Tydligen så funkade inte kanalerna, men nu gjorde dom :D wooow. Efter en stund däckade jag, så där vid två tiden. Då knackar Carol på min skalle och frågar om jag ska köra hem eller stanna. Nog bäst jag stannar :P he he.

Idag körde vi in till Ystad i hopp om att köpa nått till nyår. Men där fanns inget ! Inte ens lösögonfransar ! PANIK! Så jag får väl köpa dom på hälsolinjen för 70spänn.. Dyyyrt!
Sen körde vi till Carol igen, hon bjöd på varma mackor. Sen blev det lite kaffe och män-snack ;) Like always.. he he. 
 
Vid fyra tiden var det dax för mig att köra hem tyckte jag. Men när jag kom till Tomelilla så kom jag på tusen grejer jag skulle göra. Typiskt mig, så jag pumpade däcken, köpte sprit på systemet. När jag kör förbi bertils ser jag Elna, så jag stannade till där, och vi snackade minst en halvtimme. När jag skulle starta bilen så gick den inte igång ! PANIK IGEN! Så jag ringde nästan skräckslagande till Tessan (för det är hennes pojkväns bil jag kör) och säger att inte bilhelvetet startar. Ja, då var det bara att jag hade haft i nyckeln för länge så det var batteriet, så jag fick gå ut, låsa bilen, låsa upp, sen kunde jag starta. Tack gode gud.. Jag trodde att jag skulle få en till bil på listan lixom. ha ha!

och så körde jag till Bo Ohlsson, sprang snabbt in och köpte lite nödvändigt för deo, strumpbyxor och trosor.
Sen blev det en tripp till Ica, där jag träffade på syster Lotta, och sedan Marre. Gud så länge sen det var jag träffade henne :) Vi måste fika en dag !

Nu är jag äntligen hemma, och min mat står i micron. Nej det är inte färdig mat, det är rester sen lottas födelsedag :) he he..
Vi hörs senare ! Ciao!


Jag får inte nog av mig själv helt enkelt :P

Kommentarer
Postat av: Linda

S: HAHAHAHAHA. Jaså? Blev det inte sådära då? blink blink



HAHAHAHA, vad fan gör den ens där?



Du kan ju få lösögonfransar av mig. Gratis! Den du! Har massssooooor. HAHA

2008-12-29 @ 21:28:58
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0