Hemma!


Tillbaka hos min bebis! :D

Nu äntligen är jag hemma i mitt hem, mitt lilla putte rum :D Och ska stanna här :) Tessan, jocce och alicia har kommit hem nu, eller ja innan kväll. Tessan blev lite tårögd när hon kom hem, dels för att hon äntligen var hemma och för att jag hade gjort så mysigt och fint :) Det var ju det som var planen. hi hi.
Men en sak som jag inte har saknat, är min dator! Gud! Det är så jävla fucking TRÖG! Jag kan skriva två meningen utan att det skrivs nåt, det kommer två sekunder efter man har skrivit allting. Jag hade lätt kunnat kidnappa Tessans dator :P he he.. Det är ju en bärbar också ;)

Så, vad händer imorron? Jo, jag ska upp tidigt, köra och handla vid tolv tiden, fiska upp lotta och prata med hennes chefer. Jag måste sminka mig, jag kan inte se ut som jag gjorde idag. Det var nästan tur att inte cheferna var där, jag hade ju skämts röven av mig. Lixom tänk er, inte duschat, inget spår av smink ens, en ful mössa på huvet och en gardigan som där fattades två knappar. Okej, jag är ganska fattig, men jag behöver väl inte vara så uppenbar? :P ha ha!

Det är ganska skönt att vara hemma igen. Visst, det är helt underbart att vara hos Tessan och jocce, och bara vara själv. Men ganska långtråkigt också. Jag märkte också att det är atans tråkigt att laga mat själv! Jag ville bara köpa en färdigrätt lixom, så ska det inte gå till. Jag måste fan bo med nån när jag flyttar :P haha!

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på scrubs :D See ya tomorrow!

Kommentarer
Postat av: L o t t i i i z z

Jag ville ge honom en spa-weekend förra året.. men då kom det fram att han inte tycker om att bli masserad :S ?! Jag menar shit, vem tycker inte om det lixom :S ?!?!

2008-12-03 @ 07:30:26
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0