Lite bilder.

Jag tänkte lägga upp några bilder :) Bland annat på min och lottas outfits i torsdes !




Man är ju inte systrar för ingenting ;) ha ha! När vi var små så klädde mamma oss alltid i likadana kläder, alla trodde att vi var tvillingar. Men så sa Lotta " Jag är faktiskt stora syster" Ha ha ! så sött. Men vi kände att vi ville spexa till oss lite. Det hade ju aldrig gått att klä sig så här om vi var bara kompisar, det hade bara sett fjortis ut. Men tack vare att vi är systrar så tyckte vi att det passa :D ha ha!


Tack gode gud att bilden blev "bra". Detta är bilden från Tingvalla. Fotografen var en jävla bobbe och va sur, han ville säkerligen inte ens fota oss. Vi hann knappt ställa oss färdigt förrän han klickade. Om man är fotograf så får man fan tåla att folk knackar på axeln och vill bli fotade.
På bilden ser ni Catrin, Lotta och jag :)


Don't mess with me... Oh no she didn't !
klänning; Gina Tricot, 149kr.
Skor; Din sko, ca 450kr.

Gott folk, nu är jag riktigt nannig. Min dator är skit trög. Det tog mig en halvtimme att göra detta inlägget, helt sjukt.. Kanske ska köpa den dära datorn imorron? Ha ha! Hell no, sånt har jag inte råd med. Jag och Lotta ska till Nova lund imorron och mellandagsshoppa. Om vi inte har helt fel för oss så kommer där vara tjockt med folk och många catfights! mjaaaoo !
Go natt och sov gott ! Ciao.

"Igen?"

Kommentarer
Postat av: Sofia K

Vad fina ni var! :)

Blev det någon rea? Jag försökte mig på det men blev alldeles matt av allt folk överallt och gav snabbt upp :P

2008-12-28 @ 15:24:26
URL: http://sofiakpa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0