Trött.

Jag är så trött så att jag nästan gråter.. Då är man fan trött ! :P
Jag har planerat lite.. Jag ska göra min stora garderob till sovrum/garderob. Anledningen är för att jag är trött på att sova där jag har tv:n och datan.. bättre att ha separat så att man kan skilja på det lixom, ni fattar. Visst sovrummet kommer bli litet, men jag ska ju bara sova där, mitt "allrum" kommer ju bli större eftersom jag tar ut sängen. Det kommer bli bra, och jag ska göra allt själv, som jag annars brukar göra. Om nåt går fel så ringer jag och gråter till pappa :P ha ha! Nä, men det är princip bara att måla om och ändra på hyllorna där kläderna hänger. Värsta är att jag måste borra upp skiten sen igen på andra väggen, men det är väl inte så svårt att hantera en borr? :S



Ni ser, det är inte så stort. Där får plats med min 120säng :P ha ha! Jag ska måla om, jag vill inte ha det rosa mer.. Jag har växt ifrån det känns det som :)
Jag och mina vovvisar ska nog få plats där på nätterna :) annars får jag lösa det på nåt annat sätt. Undrar bara vart jag ska göra av alla mina lådor med saker? :S hmm.. bra fråga.. Garaget kanske? :P ha ha.! Jag får alla fall fylla min resväska mer saker :P he he.. Jag tycker om att göra om.. Mamma o pappa är lite skeptiska till mitt "lilla projekt" Men så länge jag tycker det är kul, så kan jag få göra det.. Det är inte så att jag tvingar mig själv.. egentligen :P he he.. Plus att jag kommer göra allt själv, så dom behöver inte oroa sig. :)

Nu måste jag verkligen sova.. jag börjar gråta snart :P ha ha!

Kommentarer
Postat av: Linda

Du har också köpt en resväska på Bo Ohlsson? :)

2008-12-30 @ 14:47:45
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0