Världen sover aldrig.

Gud så stressigt allt var idag! Jag var lugn när jag kom in till tomelilla, men när jag körde hem så banka mitt hjärta i 140km/h. ha ha! Men så är det alltid dagen innan julafton :) Alla ska ha det sista lixom. Jag var så stressad att jag glömde köpa kvällsmat när jag var på ica. ha ha!
Nåja, allt började med 12minuter i solariet :) såå skönt, sen gick jag över till konsum och köpte choklad som man hänger i granen :) Tack oma för att du sa var dom finns! Jag och mamma var nämnligen på jakt efter dom för någon dag sen, men kunde inte hitta dom. Så var dom på konsum :P ha ha!
Efter det så blev det en stressig runda på boan, snacka om där var folk! Och telenor "Tjena fröken, skulle jag kunna få fråga dig en sak?" Sååå störigt! Stackars dom egentligen. Där hittade jag lite sött till mitt kusinbarn Emilia, fick jag precis reda på att hon ska heta :) och så klart en gardigan till mig :D
Sen gick jag snabbt in på ica och köpte det sista, och köpte förköp biljetter på hydro :)

Nu har jag gjort trillingnötter, och anis-bullarna är i ugnen (Nej linda, inte anusbullar) :P ha ha!
Jag glömde köpa nåt när jag var inne på ica, förutom kvällsmat, men nu kan jag inte komma på det. Fan va störigt. skulle behöva lite mer blockchoklad faktiskt.. kan kanske köpa det när vi ändå ska ha nåt att äta, om vi inte hittar nåt här hemma. hmm..

Kommentarer
Postat av: veronica

hehe..jasså? nu vill ja ju veta:D ja visst är d=) fastnade för d namnet.. ja d hoppas ja med på men så blir d troligen INTE.. synd.. men ja ska ta d EXTRA lugnt imorgon så d inte blir igångsatt.. =/ vill ju inte d.. klart att ja hör av mejj när d e på g.. Hälsa familjen fårn oss.. pussillipuss<3


Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0