Vilken natt.

Herre gud.! Fick jag sova inatt? nej.. Moster Becka ringde mig halv ett, frågade om jag kunde köra henne och hennes tjejkompis till Malmö, för dom stod i ystad och kom inte längre. Jag kunde inte låta dom stå där och frysa. Sen kom det fram att tjejkompisen skulle ta tåget från Malmö klockan fem på morgonen, för att åka till en kille i Luleå! Sinnes.
När vi kommer fram till centralen så är stationen stängd! What the fuck lixom? Vad skulle vi göra i tre timmar? Så vi bestämde oss för att gå oss farma en stund.. Vi gick lite inne i stan. Där var massa folk som hade varit på Etage och andra ställen, det var lite obehagligt att gå där.. visste inte om man skulle bli rånad eller nåt :P ha ha! Till slut så satte vi oss i en busskur vid stationen och försökte hålla oss varma. Det gick ganska bra  :) Jävlar var jag va trött bara :/
Vid halv fem var jag och becka tvugna att gå till bilen och köra hem. Annars hade jag somnat nästan.
På vägen hem snacka vi om våra äventyr vi har gjort i våra dagar, vi kom fram till att man får en kick av att åka iväg så där. Jag är rädd och får en kick, becka får bara kicken :P ha ha! Inatt drömde jag om Daniel, stockholmkillen. Så klart att jag skulle göra! Han betydde/betyder mycket för mig, det är bara synd att det inte höll. Vi tyckte mycket om varandra.

Idag vaknar jag kvart över tre ! FUCK OCKSÅ tänkte jag. Jag ville alla fall gå upp vid tolv, jag somnade ju inte förrän vid sex tiden. Så nu kan jag säkert inte somna förrän sent inatt.. spännande.

Nu ska jag ta nåt att käka.. jag måste också ha lösögonfransar ! Äsch, fall där inte är på Boan så skiter jag i det.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0