Det är fan inte kul längre.

Nej, verkligen inte.. Och menar att dejta! Jag ska gå till ett kloster och bli nunna. Men vad fan tänker killar på egentligen när dom börjar tycka om en tjej, och helt plötsligt dyker där upp en annan. Ja då måste man ju dumpa den första tjejen. Och vet ni va? Den tjejen brukar alltid vara jag. Jag är ganska trött på er män, blä på er!

Jag fikade med Carol idag, den jävla röven hade somnat om igen. Så där satt jag i solen och väntade på henne. Ringde henne minst 20gånger, trodde hon hade trillat i duschen eller nåt :p Efter tre kvart så kom hon. Tack för den gumman :p Det var trevligt ialla fall. Huvudämnet handlade om fula kompisar :P ha ha! Sen gick vi in på Bokia och köpte oss vars två böcker .. Ja jag gillar att läsa bäcker, men jag är hemskt kräsen när det gäller bokval :P



Snart ska Tessan hämta upp mig, och så ska vi köra till Borrby och byta däck. Hon vågade inte köra dit själv ;) he he.. Jag ska vara hennes moraliska stöd. Kan förstå henne, det är inte roligt att köra nånstans man inte har varit innan. Men lite spännande kan det också vara ;) Been there, done that.

Hmm, ska kanske jobba på sjöbo marknad och kiviksmarknad. Stå i en korvalua..Skit kul, men det är pengar. Pappa frågade Pontus om han ville jobba, men han tyckte det verkade jobbigt.. Inget jobb är en dans på rosor. Även om man älskar sitt jobb, men man måste . Annars överlever man inte. Så är det, och så kommer det alltid vara. Hade jag fått välja så hade jag shoppat hela dagarna i enda, men hur spännande är det i längen?

Nu ska jag nog gå ut i solen. Det är ju perfekt strandväder.. Synd att inte Tessan orkade att åka till stranden ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0