Huset

Ja, nu har vi varit och kollat på huset, det var verkligen jätte fint :) Men det ligger mitt ute i hillbillys byarna, ha ha! Pontus är inte alls road av detta och tjurade hela resan. Jag fick lite ångest på vägen dit, ju längre vi kom så blev det mer :P ha ha! Men när vi väl kom dit så gick det över :) Dom var jätte trevliga, och huset var jätte fint. Jag tycker verkligen mamma o pappa ska köpa det, för det är verkligen ett kap och man vet aldrig när ett sånt erbjudande kommer igen . Det rummet som jag ska få har ett sängloft, skit coolt :D Det finns en trappa upp sen kan man ha en säng och tv där uppe.. :) Så himla fint. Jag hoppas verkligen att allt går bra med köpet. Det bir nog kanske lite svårt att ta sig nånstans, vi har ju det väldigt lyxigt här i lunnarp som både har tåg och buss, dessutom går dom med jämna mellanrum. Där ute måste man ta sig in till närmaste byn och ta bussen därifrån som går typ fyra gånger om dagen, och knappt två gånger på helgerna. Men man får anpassa sig. Jag har körtkort, men ingen bil. Så jag får ju ta och skaffa mig ett jobb och köpa en. Men pontus har bara moppen, men han får körkort om två år, så det är inte så lång tid till dess.. Mamma o jag kan ju säkert köra honom också om han ska till nåt speciellt ställe, sånt löser sig alltid :)

Nåja, igår var jag, tessan, jocce, pontus och izzi på sjöbomarknad :) Jag köpte inget, men turturduvorna shoppade loss . ha ha! Izzi var inte så road att vara med, många kom fram och gullade med henne.. När vi gick förbi ett telefonförsäljar stånd med tre tjejer så utbrast den ena: "Åååh, det är en ju en Paris Hilton hund!" Ha ha! Jag kunde inte mer än garva. Det var lixom överklass tjejer kan man säga :p he he..
Mycke mer hände inte.. vi körde hem och åt lite marknadgodis :) Jag köpte nougat (det är den enda nogaut jag äter faktiskt) Men jag hade knappt råd att köpa det ens, fick lite pengar av Tessan.. ha ha! Så fattig är jag gott folk!

Ikväll blir det fest alla fall :) Hoppas att vädret håller i sig lite.. Jag kan ju tänka mig att vi ska sitta ute som sist . Men jag vet fan inte vad jag ska ha på mig ! :S AAAAH! Jag ska nog vara enkelt.. helt enkelt :P ha ha!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Ja, enkelt är alltid snygga :D

2008-07-19 @ 19:08:56
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0