Myggbett !

Skoja inte alltså, jag har till och med ett på mitt gäddhäng under hakan :P ha ha!

Nåja, gårdagen var jätte trevlig :) Kvällen började med tragedi kan man säga :P
Jag skulle passa Tessans och Jocces hus. Mamma o lotta lånade Tessans bil, för dom skulle upp till tvååker på hundutställningen och Saaben är lite små kass.. Så meningen var att när mamma kom hem skulle jag ta bilen och köra in till Tessan. Men när klockan började bli mycke så ringde jag mamma o frågade var hon var, hon var strax i Ystad. Efter en stund så ringer lotta upp mig och säger att bilen har stannat och det ryker åt alla håll och kanter ! Panik tänkte jag, jag skulle ju in och släppa ut hundarna, sen dra till festen. Och med tanke på att nyckeln till huset låg i bilen så kunde jag inte ta mig in. Nåja, pappa fick köra och bogsera hem bilen. Det var inte så populärt att köra i 40km/h på E65 sa han :p

Jag ringde till Elna som jag egentligen skulle möta i Tomelilla för att sedan köra till festen, jag beklaga mig, och så säger hon "Det är lugnt, jag hämtar dig. Jag är ju skyldig dig en tjänst" Tack gode gud. Så hon och Micke kom och hämtade mig. Jag fick köra in till Tomelilla med Elnas Audi :P he he.. Jag som är så körgalen :)

Äntligen kom vi till festen, Jocke fyllde 23år :) ett litet kalas för honom. Jag hade med mig en vin, som jag satt och smuttade på. Fick även svartvinbärssnaps. Så himla god den var, och jag kommer inte ihåg vad den hette :S Nåja, sen kom lilla Gabriel :D Gud den lilla pågen är så himla god. Han började gråta, så jag tog honom till mig och satte han i famn. Och då slutade han gråta, sen vi satt där och mös en liten stund :)

Vid elva tiden började folk bege sig, lite tråkiga dom var :P he he, Så det var bara jag, jocke och kim kvar. Vi gick ner till Celtic och tog en cider. Träffade på massa undomar där :p haha! Min brors kompisar.. Sen kom Benny ner en sväng också. :) Får inte glömma att jag träffa Marre med TPH ;)

Efter det besöket så gick vi tillbaka till Jocke och drack lite och snackade. Helt plötligt var vi inne på matlagning, hur vi gör såser och sånt.. hmm :P ha ha!  Lite konstigt samtalsämne kanske?
Sen var det bara att tralla hem till Tessan och leta efter nyckeln.. Så klart så har ju mamma krånglat till det, jag sa till henne att hon skulle lägga nyckeln i brevlådan.. Det hade hon ju inte gjort, hon hade lagt den under eller bakom en sten.. Där va ju hundra stenar där ! hur ska man veta vilken när man har druckit lite? :P Till sist fick jag ringa till pappa.. Klockan två på natten, han var inte världens gladaste person :) he he..  Men jag hittade nyckeln alla fall och kom in i huset . Jag släppte ut Vanilla och Mille, sen la jag mig i sängen.. Men inte fan kunde jag sova, det är så frustrerande när man är så himla trött, men man kan inte somna.. Sen ringde Becka och frågade var Kim var. Njaa, han hade gått hem för 2timmar sen, så hemma ska han väl vara :P Som tur så öppnade hans bror till becka, och kim låg deckad i sängen sa hon . ha ha! Lite full var han nog ;)
Jag sov jätte dåligt sen, vaknade hela tiden och visste inte hur jag skulle ligga. Jag vaknade vid nio och trodde seriöst att klockan var ett, hela min värld snurrade när jag öppnade ögonen, så det var bara att stänga dom igen :) Vid tio tiden kom Tessan hem , som tur så väckte hon mig inte förrän vid elva :) tack så mycke.

Nu sitter jag här och är apsugen på Chips och Apelsinjuice.. hmm..


Kommentarer
Postat av: Lotta

Åååååh, vill oxå ha chips :D Men jag ska göra smuldegspaj nu!! Hallon o blåbläääär :D Jami!

2008-07-13 @ 19:40:19
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0