Ny design :)

Jag blev fan nöjd med detta.. Varför jag tog visningsbilden när jag var blond, är för att jag tycker bilden är så jävla snygg :P Plus att jag hade ingen annan på datorn . ha ha! Tyckte också att min header blev fin och fräck, så klart fick Izzi vara med på en hörna. Hon är ju min ögonsten :)
Min syster Lotta (http://lottiiizz.webblogg.se) hjälpte mig att ändra detta till det mycke finare, så småningom ska jag ju kunna klara av det själv. Jag tycker det är jätte roligt att ändra hela tiden till det bättre :) Alla fall, tusen tack :D

Så, nu flöt bara tiden iväg och klockan börjar närma sig sängen kanske?
Jag har blivit lite beroende av böcker nu, tycker att jag läser hela tiden :) he he.. Jag bara älskade Bergdorf blondiner, jag vill fan också vara societetflicka :P Tänk att gå på fester fem dagar i veckan ;) he he..

Imorron blir det sjöbomarknad.. hur kul är det att gå där utan pengar? Fan va jag stör mig på att jag shoppade upp min pengar :P ha ha! Sånt är livet.

Dessutom MÅSTE jag skaffa mig en egen kamera, så jag kan lägga in mer bilder.. Men jag får nog skaffa mig ett rejält jobb först :) he he.. Dom växer inte på träd kan jag säga er.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Thihi, ja det blev jätte bra tycker jag :D Vilket lyft! Bloggen känns ju mer personlig nu tycker jag.

2008-07-17 @ 11:35:28
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0