Så typiskt jag.

Idag tänkte jag åka till jobbet tidigare.. Andra hade tydligen åsikter om när jag åker till jobbet (Tessan) :P Men när jag står och väntar på bussen så känns det konstigt, det var bara jag där, och där brukar alltid vara någon som ska åka med halv nio bussen. Så jag tittar på tiderna när bussen skulle komma... 08.18.. FAN! Dom har ändrat tiden, ajja, hur skulle jag kunna veta det? Jag satte mig på bänken i busskuren och tjura där en stund.. Det är ju inte en chans att bussen skulle vara 10-15minuter försenad heller.. Och så klart så skulle mensvärken komma! åååh ! Men jag fick lunka hem och vänta på nästa tåg.
Jag stör mig faktiskt lite på att jag inte kollade upp när bussen gick.. Tänk om tokstollarna börjar städa idag igen? Då får jag ju inget gjort idag heller förutom att bara yra runder ! Nä, men jag får ta det som det kommer.
MENSVÄRK! Finns det nåt värre eller?! Som min mellanstadielärare sa: "Det är alltid bättre att röra på sig när man har sin mens" så klart försökte jag alltid att jag hade fått min mens på gympan och hade såå ont. och då sa hon den repliken..  :P ha ha!
Nåja, lägga sig i sängen i fem minuter, sen får man gå till tåget..
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Tezzan

Du får gärna skriva ut att det e jag som gnäller det står jag för det e inte jag som gör bort mig..Men du e duktig som sköter dig nu... ja ärligt talat så kan du ju fortfarande få sparken,tyvärr...=( Det e ju det som e det värsta and you need the money..=) Du e duktig som går upp tidigare..=)Puss o kram..

2008-07-15 @ 11:58:56
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0