Såå sjuk dröm.

Jag har drömt följande dröm nu i två tre nätter.. Den lixom följer. Aufan blondie. Först drömmer jag att jag och Tessan är gravida, vi går där med våra magar och sånt. Sen drömmer jag att jag får ungen och allt är frid oh fröjd. Inatt drömde jag att min unge var borta, dessutom hette den Eldina eller nåt sånt.. sen hette den Virka.. vad är det för jävla namn? :P ha ha! Min lilla dotter ska heta ... ha ha! Det kan jag ju inte säga.. Tänk om nån snor det ;) he he.. I drömmen var Per pappan till barnet. Han var bra på det också :) Men ialla fall, så letar vi efter ungen, jag kan höra den skrika, men jag hittar den inte.. Så frusterande. Jag och per letar som två galningar. När jag vaknade så var jag beredd på att leta efter vår unge. Men jag kom på att det bara var en dröm. Tur är väl det, vem vill bli av med sin unge?
Men det behöver inte betyda alls att jag är gravidsugen.. Det är nog bara för att Tessan är gravid :P ha ha! Och ALLA andra. Nej, jag har flera år på mig..

För det första så var det otroligt skönt att sova länge idag.. Även om jag bara har jobbat tre dagar denna veckan, så var jag sliten ändå.
Så vad händer nu? Tänkte faktiskt städa mitt rum och min garderob.. som om jag inte har fått nog med att städa? :p he he. Kanske ta en liten fika?
Tessan frågade mig om jag kunde passa deras hus, får se :)

Jag snodde denna från Tessans blogg :p Lilla tjockisen ;)

Kommentarer
Postat av: patruska

jag drömmde också ofta att jag skulle ha barn för ett tag sen sen kolla jag upp det i en dröm bok o det betydde typ att man skulle börja på något nytt och detta drömde jag runt tiden för min student o då skulle man ju verkligen börja ett nytt liv och det ska ju du göra nu också

2008-07-12 @ 17:43:56

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0