Snurrig i huvet.

Jag har helt glömt att det är marknadsvecka.. Så klart har man inga pengar så man kan inte shoppa ändå, hur kul är det att åka på marknad då?

Jobb idag också.. Jag kom dit vid tio tiden, och när jag går in så ser jag att golvet är blött "har dom städat åt mig?" tänkte jag. Sen pratar jag med dom, och då säger de att dom trodde inte att jag skulle dyka upp. Men herre gud, han där som jag var på intervjuen hos, han sa att jag kunde komma vid nio tio tiden. Nåja, och han som "städade" gjorde allt så himla fel, så jag kom knappt nåt vart idag. Så jag får göra det dubbelt så snyggt imorron :) Det är så himla dumt också, för städerskan åkte på semester, så där var ingen som kunde visa mig vart och hur jag skulle städa.. Och alla säger två olika grejer till mig.. Dom får ta det som det kommer helt enkelt.. Hur mycke ska dom begära av mig?

Efter många moppar så var jag klar och åkte hem.. Väl hemma så slängde jag mig i soffan med två rostade mackor och ett glas apelsinjuice och kollade i reklamtidningarna. Efter en hård tid där så tänkte jag att jag skulle städa mitt rum. Kan behövas :) ännu är jag inte klar... egentligen skulle jag behöva städa garderoben också, men shit, jag tror inte att jag pallar det idag. Får göra det imorron. Mitt rum fick alla fall en rejäll städning :) Dammning och dammsuga .

Jag får väl fortsätta så jag kan in och handla lite föda till dom andra i huset.

Kommentarer
Postat av: Tezzan

du e ju inte klok köra till jobebt vid tio tiden? du får ju vara lite på hugget... även om han säger att du kan komma vid nio tio tiden... då dyker man upp senast vid nio tiden... för att det e så man gör... knäppis.... int ekonstigt att dem inte trodde att du skulle komma...

2008-07-14 @ 23:32:07
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: Tezzan

Alltså det var inte alls länge sedan som du städade ditt rum OCH garderob..det e inte så så att du ska typ hålla reda på dem dag för dag så du slipper att städa en hel dag...??? bara ett tips..=)

Puss

2008-07-14 @ 23:35:22
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0