Usch...

Ha ha, vad hände igår egentligen? :P Nä, jag kommer ihåg allting.. Det var mycke trevligt alls fall :)
Men helvete var jag har mått dåligt idag, det var ett bra tag sen jag gjorde det.. Ändå drack jag bara två flaskor vin. Men det säger sig själv ju, vin :) he he.. Det var LiebFrauMilch,  blir du avis Lotta? ;) ha ha!

Det har blivit mycke festande nu tycker jag.. Förra helgen var det Jocces fest, helgen innan det var det Öja med Lotta.. Igår var det Camillas födelsedagsfest och nästa helg blir det både Omas födelsedagsfest och Elnas.. Scheisse. Hela Juli har gått åt till att festa tycker jag :P

Jag har tillbringat min dag i sängen kan man säga.. Mamma väckte mig klockan elva, Herre gud, min värld snurrade. Men jag begav mig upp, sakta men säkert, tog en Resorb (It's the shit man) och la mig i sängen igen. Efter nån timme så gick jag upp igen och åt lite rostade mackor.. Mums :) inget går upp mot rostade mackor med kokt medvurst dagen efter . Sen la jag mig i sängen och tog det lugnt..  Vid fyra tiden så somnade jag nog, jag var så himla trött.. Jag somnade ju inte förrän halv fem-fem imorse. Men jag sov bara en timme nu på eftermiddagen.


Var får ungdomarna pengarna ifrån? Antinge från mamma och pappa, eller så har dom skulder upp till öronen. Till vilken nytta? Att ha det senaste, eller bara shopaholic? Jag är glad att mina föräldrar inte är de rikaste personerna i Sverige, jag har fått lära mig att man ska förtjäna att få saker, och att man ska jobba sig till det. Visst, jag fick körkortet och en bil av dom. Dock fick jag ge min själ till dom... HAHA! Skämt och sido. :) Jag är evigt tacksam över det.. Och jag kommer naturligtvis ge tillbaka på ett eller annat sett.. Har inte kommit på det än bara :) Pappa säger att jag ska ge en corvette till honom.. Mmm, du kan få en liten leksaksvette :) ha ha!





Vilka härliga väskor. Man ska sy dom själv, fick en hemsida med beskrivning.. PÅ ENGELSKA! Hur ska jag kunna måtten då? :P ha ha.. de löser sig. Jag ska nog sy en sån. När jag ändå har en symaskin och 3års erfarenhet :)
http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=178244.msg2036541#msg2036541

Kommentarer
Postat av: patruska

resorb funkar utmärkt om du tar den innan läggdax också, så slipper man vakna o må dåligt

2008-07-20 @ 20:03:59
Postat av: Lotta

Ja, sy en sån väska till mig med då :D

2008-07-21 @ 11:14:20
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Lotta

Ååååh, Liebfraumilch!! FAn va gott!! Jag öppnade aldrig den där vinaren (jordgubb, du vet).. sparar den lite till :D Så får du oxå smaka på den!

2008-07-21 @ 11:15:09
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0