Men herre gud.

Men du tjejen.. det är väl din ensak om du tycker att du inte har nån namnsdag bara för att det råkar stå en bokstav fel. Hacka på mina föräldrar istället för det var dom som tyckte att jag kunde ha namnsdag på fel namn. Jag tycker att Pauline och Paulina är rätt lika.. Men det är väl kanske bara jag som tycker det?

Ja, det blev ingen städning idag. Blev McDonalds  och tv:n istället :P ha ha! Jag får väl ta städningen imorron.. Åh helvete, ska ju till arbetsförmedlingen :/ Det var inte mening att låta det höra som att Tessan har gått till arbetsförmedlingen varje dag, det var inte alls det jag menade ens :P ha ha! Jag längtar tills jag har ett jobb och kan spara undan pengar, som jag kan ha nytta till sen.. Det låter så mysigt på något sett :P ha ha! Nåja, jag ska arbete röven av mig :) Hade helst velat haft två jobb.. Men ni känner mig, jag är den som behöver en spark i röven :) Förra sommaren jobbade jag som fan.. när jag väl jobbade.. Jobbade till och med när jag var sjuk.. Men jag tjänade pengar som gick upp i rök snabbt på onödiga saker, som självrisk och fortkörningsbot :P ha ha!

Nåja, nu ska jag gå och nanna.. blir en tidigmorgon :/

Kommentarer
Postat av: Lotta

Shit, asså! det är fan sjukt att folk kan hacka på skit saker! Du har visst haft namnsdag idag! Bara för att där står 1 enda jävla bokstavfel.. så betyder inte det att det inte är samma namn! För jag anser i alla fall att jag har namnsdag när det är Charlotta.. och jag heter ju Charlott"e"!



Jag tror i alla fall att det är hennes föräldrar som har varit hemskt snåla.. eftersom dem inte ens har velat att deras barn ska ha en namnsdag.. bara för att där står 1 bokstav fel. Hacka på någon annan istället tjejen!



hm, är nog lite smått irriterad idag ;) hehe!

Sov så gott siss!! Kommer gå jätte bra på arbetsförmedlingen imorron :) Pusspuss

2008-06-23 @ 00:40:34
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Tezzan

Ja det e inte klokt att folk bara orkar att starta tredje världskriget för ett blogg inlägg!!! shit!!!Pauline eller Paulin eller Paulin*a...vad fan spelar det för roll???

2008-06-23 @ 16:51:22
URL: http://Tezzan82.se
Postat av: C

Ja gud vad tragiskt att inte få en namnsdag, förstår att du lider eftersom du låtsas att du heter nåt annat en gång om året. Men grattis PaulinA och bara för att man har en åsikt så startar man inte nåt världskrig man får väl tåla att folk har åsikter när man bloggar öppet! whatever, ni kan ju inte hjälpa att ni inte är världsvana!

2008-06-23 @ 22:12:10

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0