Everyday, I think if this is the right thing for me.

Ännu en dag till ingenting... Jag går upp klockan elva, närmare halv tolv.. Och gör ingenting.. Så värdelöst.. Fast jag ska har lagat mat idag, och så tänkte jag att gå ut med Izzi sen. Det är så tråkigt att gå här i lunnarp, man kan bara gå längs husen ju :P

Det är rätt roligt att se hur andra ser på livet, eller vad man ska göra. Vad som är rätt och fel. Vi alla har olika åsikter. En del tycker att man ska jobba tills man går i pension, andra tycker att man ska ut och se världen. Och vissa tycker att man ska skaffa familj så fort som möjligt..
Jag kan säga, vad jag vill att jag ska göra. Eller, det kan jag inte än, för jag vet inte vad jag vill. Eller rättare sagt, jag vill så mycke, men jag vet inte vart jag ska börja. Jag vill ta lastbilskort, jag vill gå stylistkurs, jag vill hjälpa barnen i U-länderna, jag vill ut och resa till; Italiten, Thailand, Indien, Grekland. kanske möjligtvis USA. Jag vill dessutom av allting, vill jag bli kläddesigner.
Jag har inte bråttom att skaffa familj, jag har nåna år på mig innan jag ska börja tänka på det. När jag skaffar familj, så vill jag veta att jag har gjort nånting först. Så att jag kan ta en paus i några år, och kanske börja på det igen. Då har jag en ny upplevelse :)
Nåja, nog om detta... Ska nog grubbla lite på mitt liv :P

SAKNAR DIG LOTTA ! KOM HEM :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0