Looove it :D | Johan Glans och Marika :)

Jag måste ju säga att jag kommer nog njuta av denna bloggen mer :P Jag har ju också http://pauline.ekenborn.com ... Men denna känns mer som jag. Även om jag har samma bakgrund som lotta. Men det är ju faktiskt fashion, och vi båda är lite fashion-freaks :D
-------
Så rar, så söt.
Jag drunkar i dina ögon,
vågar knappt kolla.
-----
I afton har familjen varit och kollat på Johan Glans, och hans bonusgäst Marika, hon var också för rolig :D Men så klart, Johan var bäst ;) Men jag blev så utmattad i slutet, så jag orkade knappt skratta. Ni förstår, jag är sjuk, förkyld. Men det hindrade inte mig för att titta på Glans :D hi hi.
image4image5


------
Dessutom är tasteline.com världens bästa receptsida! En värdig andra plats kommer recept.nu  .. Eftersom jag har blivit en gammal tant nu, så måste jag ju bete mig som en ;)
-----
Jag hittade två gammal bild på Lotta, okej inte världens bästa bilder. Men det var inte det jag skulle visa. Jag skulle visa er så tjockt och fint hår hon har HAFT ! Och dessutom passar hon jätte bra i dom har färgerna. :D

image2
image1


Också ska jag avslutade med att "girlsen" var på öja i fredes, mycke roligt om det inte hade varit för alla slagsmålen. Men är dom så dumma så att dom stänger av halva öja, så får dom skylla sig själv att det blir så trångt och att alla går alla på nerverna, och därefter blir det ju slagsmål. Jag fick ett Fede blåmärke på låret, vette fan hur det kom dit där bara. Det var väl när jag va i action ;)
Nu ska jag nanna. Go natt !

image3


Kommentarer
Postat av: Lotta

Klart att du kommer trivas bättre här :D Snygg design oxå!! hehe! *haha*, fan va den första bilden ser skum ut på mig..*haha*..ser ju nästan läskig ut ;)

2008-03-07 @ 08:46:16
URL: http://www.lottiiizz.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0