Äntligen hemma.

Eller ja, hos Tessan :P
Hittade jätte sköna och söta skor på boan. Egentligen inte i min stil, men dom var så himla sköna :) Och så hittade jag leggings för otroliga 70kr :P ha ha! Säkerligen inte jätte billigt, men billigare än vad jag har hittat annars :) Och så körde jag till Smycka och skulle kolla på en väska, träffade på syrran Chanette med hennes syster Annica, jag ringer dig angående sjalen :p Jag hittade en jätte söt guldig väska, men jag köpte den inte, för jag tänkte att där kanske finns nån annan i Ystad. Sen körde jag in till Y-town, alone. :P Riktigt skönt att gå där själv. Hittade en jätte söt mörkrosa klänning på Lindex som jag ska ha på studentkvällen på öja :) Och så köpte jag lite smått och gott på H&M, lite wax och smink. Precis när jag skulle köra ut från min parkeringsplats så när jag tittar i backspegeln så ser jag en bil som jag känner igen. Alldeles riktigt, det var Marre och hennes mamma ;) Så jag stannade en stund till och snacka lite med dom och visade vad jag hade köpt :) Sedan körde jag tillbaka till Smycka och köpte väskan, eftersom jag inte hittade nån i Ystad. 
Och jag svängde förbi Sjögrens och köpte en liten försenad Morsdagpresent till mamma :)


Är den inte bara så söt? Jag fick ta en storlek mindre för annars satt den som ett tält på mig. Men det gjorde absolut ingenting ;)

Nu tänkte jag ta det lite lugnt. Ska ut till päronen vid sex och äta :)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vilken söt klänning :D Den blir ju perfekt! Ja, jag tycker faktiskt oxå om att handla själv.. man kan ta det i sin egen takt då utan att man behöver vänta på alla andra :)

2008-05-30 @ 17:13:42
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0