Shawty is the shit

Kan tänka sig, i ondes var jag i skolan till halv fem :P he he..
I tordes var det praktik, vilken underbar dag. Alla ungdomarna var inte alls jobbiga, man kunde gå ifrån daär med ett leende på läpparna och inga påsar under ögonen :)
Däremot igår ! Helt jävla tvärtom.. ja varför ska man ha två underbara dagar? :/ Det var nära att jag ville gå där ifrån.  Tur att det bara är nästa vecka också, sen är det slut :D När jag kom hem satt jag ute med mamma i solen en stund, sen gick jag in och la mig.. Sov två timmar, jätte skönt. Ändå kunde jag somna när jag brukar. :)
Idag gick jag upp klockan nio, kunde fan inte somna om.  Så jag åt frukost och kollade på tv i en timme. Sen började jag och städa min garderob (Jag har ett litet rum som en garderob) Och helt plötsligt ringer min kusin veronicka och ska berätta en sak. Först trodde jag att hon skulle säga att hon inte kunde komma till min studentfest, det hade varit katastrof ! Men så berättade hon att hon är gravid ! :D Grattis! Såå glad för er skull. För nån månad när vi hade vinkväll så diskutera vi just detta med att skaffa barn.. och vi sa att vi inte skulle ha barn än. Och så går hon och blir gravid! :P ha ha! Jag tycker att alla blir gravida just nu, nästan så att man blir lite sugen ;) ha ha! bara skoja.
Nåja, sen städa jag vidare :) tog mitt rum också när jag ändå var igång, plus att jag dammsugade hela övervåningen och ena trappan ner :P Så Pauline har varit duktig idag :D hi hi... Nåt vettigt får jag ju göra :)
Ikväll ska jag köra till veronicka och daniel, dricka en kopp kaffe och äta en kaka :) mumman!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0