Djur !

Jag körde till Carol vid åtta tiden, när jag kommer typ till anklam så kör jag på ett rådjur ! VA FAN?! Det skadade sig inte så mycket (troligtvis, för när jag skulle kolla den så var den borta) Och bilen fick inga skador, förutom att den hörs lite konstigt. Så jävla typiskt mig. Jag ringde till Carol och sa "Jag har kört på ett fucking rådjur!" Så känslokall jag kan vara då :P hehe..

Hos Carol blev det te, Anna kom också lagom till när teét var färdigt ;) ha ha! Så vi satt och mös lite i köket. Efter det blev det film, en gammal film med en ung Michael J fox och en ung James Woods, filmen hette nog "The hard way" om jag inte minns alldeles fel. Den var så där, underhållande alla fall :D hi hi.. Carol var ju jätte social och satt med datorn i knän, nästan hela filmen ;) HAHA!

När jag körde hem, körde jag jäävligt försiktigt.. 70km/h .. När jag är halvvägs till Tomelilla står en hare mitt på vägen och vet inte vart den ska! Men springer ut på åkern. AAAH! En liten stund efter så ser jag grävlingar eller nåt vid vägkanten och har tydligen planer på att passera vägen, men springer ut på åkern när jag närmar mig.
Vad fan är det med djuren?! Har alla gått med nån pakt att alla ska ta självmord?! Schiesse.

Syster Therese, eller snart Moder Therese ;) ligger på BB och ska troligtvis föda sin efterlängtade unge :D Vattnet gick på henne vid middestid idag, men än så länge (vad jag vet) så kryster hon inte. Men förhoppningsvis snart :)
Snart ska jag hämta pappa i Ystad... jag fasar för att köra bil igen.. Skulle inte förvåna mig om en elefant går ut på vägen! HAHA!

Kommentarer
Postat av: patruska

haha nä med din otur så skulle det inte vara konstigt om det dök upp en elefant

2008-11-25 @ 11:05:59
Postat av: Linda

S: HAHA, rätt åt dig att du mådde illa ;)



WOOOT, du ska ju ringa nån snubbe när du kör på rådjur för dom flyr när dom skadar sig och sen kan dom ha fått massor med skador inom sig som dom lider av för att sedan dö :O

2008-11-25 @ 12:17:22
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0