Jävla pelletsbrännare.

Jag kom hit till tessan och jocce för en stund sen och släppte ut vovvarna. När jag kommer in igen så känner jag hur kallt det är i huset. Då har pelletsbrännaren lagt av IGEN! Stackars vovvarna som har haft det så här kallt, så jag ringde till jocce, och han skulle förklara hur jag skulle göra för att sätta igång den igen. Först fatta jag inte, så jag läste i manuallen, men där fatta jag ännu mindre! Men till slut hitta jag den lilla knappen som var under hela skitet, så jag fick nästan lägga mig ner för att se den. Så kläderna blev lite skitiga, men det får man tåla :)
Jag gick ner precis och skulle kolla den, så la den av. Så jag fick lägga mig på golvet igen och trycka på knappen, men nu ska det nog gå bättre, för nu matade den pellets alla fall.. Åh, så drygt.!

Nu till det roliga :) Var och hälsade på Alicia igen . Denna gången följde om och becka med också. Plus att jag hade bakat som var mycket populärt :) Pappa åt nästan upp hela kanelkakan. HAHA! bara skoja :P
Bilder kommer sen .

Snart ska jag hem och hämta lite saker, ska ju sova hos tessan inatt. Både hon och jocce ska sova på bb en natt till alla fall. Jag återkommer !

Kommentarer
Postat av: Concordia

Precis. Egentligen. Men det är inget roligt att kalla sin blogg typ. Speciellt om ens blogg inte handlar om sin lunch och sina nya inköp.

2008-11-29 @ 23:01:00
URL: http://emira.blogg.se/
Postat av: Concordia

Precis. Det tycker jag med. Det finns i Harry Potter. ;D Alicia Spinnet, jagare i Gryffindors quidditchlag. (Min lillebror heter också som en i deras lag, Oliver Wood.)

2008-11-29 @ 23:04:01
URL: http://emira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0