Låt inte bloggen ta över ditt liv.

Jag har märkt hur bloggvärlden tar över mer och mer. Folk blir som besatta av att skriva ut sin dag, tankar, shoppingbegär och så vidare. Folk börjar till och med ta paus från att blogga och ursäktar sig för att dom har uppdaterat dålig en dag. Jag tycker inte att det ska vara ett tvång att blotta sig. Om man en dag inte har lust att skriva, så ska man inte göra det. Ungdomarna bloggar hellre än gör sina läxor och det påverkar så klart deras betyg.
Nej för fan. Om man inte har nåt vettigt att skriva. Varför ska man skriva då?


KLOCKREN ! :D

Till Anonym: Jag visste faktiskt inte det. Jag hade inte själv kollat på dokumentärer eller vad det nu va. Amir kanske hade uppfattat det fel? :)

Kommentarer
Postat av: jenilita

hahahah det e mej du skriver om där haha bloggen e typ mitt liv under tiden ja har bojan men det beror ju på att ja inte kommer någon vart den största tiden av dygnet haha kommer nog knappt blogga alls när bojan tas av:)

ja tycker det e sjukt fint me skånska:) kramas

2008-11-05 @ 20:11:27
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Postat av: NathaLiten

Sv; hahaha ! Jaa..

allt bra annars ? ja, det är sant som du skriver, när jag inte känner för att skriva, då skriver jag inte!=) så borde alla göra!

2008-11-05 @ 20:27:09
URL: http://nathaalita.blogg.se/
Postat av: Linda

S: Jag vet faktiskt inte om det blir det. Förhoppningsvis. Om allt löser sig på annat håll så drar jag till Istanbul i maj istället och stannar kanske där i tre månader istället. Så vi får väl se vad som händer och sker..



Men jag säger PUPPA, okej? ;D



Btw så är det sant som du skriver.

2008-11-05 @ 21:04:47
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

Håller verkligen med bettan.. man ska inte behöva ursäkta sig för att man inte har bloggat en dag. Bloggen är inte ens liv, if you know what I mean.. och har man en dag då man inte alls känner för att blogga så gör man inte det iheller. Så känner jag i alla fall :)

2008-11-05 @ 22:09:54
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0