Liten liten liten..


Jag träffade en liten 2månaders chihuahua idag.. Så gullig hon va :D Hon hette Fiona, jätte sprallig och glad! Det hade varit roligt att ha en chihuahua, men jag tycker att dom är för små. Jag är jätte nöjd med pommeranian/dvärgspets.

Det har varit fullt hus idag. Mammas vännina plus son var här, hon skulle hämta sin vovve som hade blivit parad här, och hon hade med sin lilla Fiona. När dom skulle gå kom Tessan och Lotta hem, blev massa snack där :) Lotta skulle sy upp sin klänning. hon prövade själv först, men jag fick ta över i slutet. :)


Jag har en till bästa vän. Dolly heter hon. Nu har jag två vovvisar, en orange och en svart. Coolt va? :D Dolly är 1år, och är nästan större än Izzi som är 5år :P hehe.. Izzi är moster till Dolly. :)

Det blev mycket hundprat här. så jag får bryta det med att säga att det svider i mina ögon ! Jag vet inte varför jag är svullen i mitt öga. Jag som ska jobba imorron, som tur kommer det nog inte vara så mycket folk som man ska träffa :) Men men..

Nu ska jag titta på tv :D Halv åtta hos mig.

Kommentarer
Postat av: L o t t i i i z z

Ta 3-4 dl cream frashie, och typ 3-4 hg majonäs (ifrån deli). Du får ha ganska mkt bacon till det.. så minst 4-5 paket i alla fall.. och så ska du ha 1 onion dippa ifrån estrella (MÅSTE vara estrella). Sen steker du baconen och låter dem svalna.. och sen blandar du ihopa alltsammans :)

2008-11-04 @ 19:48:27
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Ida Björck

hahaha okej jag förstår dig ;D

2008-11-04 @ 20:15:18
URL: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: Sofia K

Hihi, vilka sötnosar! :)

2008-11-04 @ 20:29:23
URL: http://sofiakpa.blogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

Men du ska ju bara ha det som förrätt :) Man ska inte bli mätt på det. Klart att det räcker! Det kommer bli över asså..

2008-11-04 @ 20:33:56
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Linda

S: HAHAHAHA. Eller hur va? ;P Vem känner inte igen den vägen? Dock hatar jag alla jävla Bollerupselever nu! Jag har lust att skjuta dom! Jobbiga idioter hela bunten!



Visst är det bra för kroppen :P Det tror jag med :)



HAHA, jag har 2 kameror ;P Dumt va?

2008-11-04 @ 21:58:17
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

jo, fast du ska ju bara ha det som förrätt :) Så man ska ju inte bli mätt på det. Så det kommer absolut att räcka. Men ta annars 5 dl cream fraishe och 5 hg majonäs.. då kommer du ha ett helt kilo med bara kräm.. det är ju ganska mkt ;) Och så mkt kommer du absolut inte att behöva.

2008-11-04 @ 22:39:11
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0