Problem.

Jag har problem med att komma på vad jag ska laga för mat på söndag. Jag ska vara riktigt duktig och göra trerätters middag (förrätt, huvudrätt och efterrätt) Det ska bli ganska kul tycker jag ! Och dessutom måste jag göra något som pappa tycker om, för det är ju trots allt Farsdag och allt handlar om våra pappor då :) Jag har några ideér i huvet, men jag måste vara helt säker.



Nu tänkte jag faktiskt gå lägga, läsa Hänt Bild . Sveriges skvallertidning :) Sen ska jag nanna . Imorron ska jag äntligen släpa ut min bokhylla och ta en av mammas byråar. Hon har massor, så hon kommer inte sakna den :) haha!
Hoppas ni har haft en trevlig dag och kväll. God natt !

Kommentarer
Postat av: Linda

S: HAHAHAHA. Kanske det är lite dumt. Men det är bra för att rena kroppen om man säger så. Du vet, skita ut alla dåligheter och sedan käka i sig nyttigheter ;P



HAHA. Min humor är värre än så. Du kommer få se det lite senare ikväll på min blogg. Då kommer en het konversation med en av mina bästa vänner upp. HAHA! Den är köööng.



Jaaa, var tarmsköljer man sig här i närheten. Fan vad äckligt egentligen att ligga där med en slang i baken medan allt sugs ut. HAHA! Äckligt :D



Btw så vet jag världens godaste trerätters som vi har gjort härhemma :D



Förrätt: En enkel soppa. Typ potatis och purjolök hade vi.

Huvudrätt: Quarn i en goooooood sås och pressad potatis.

Efterrätt: Tårta ffs. Det är ändå Fars dag ;D

2008-11-04 @ 09:59:32
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

hehe, tänkte väl det.. för jag har inte hittat någon tandborste här ;)



Kan du inte göra någonting med kyckling i alla fall :D ååååh, du!! Jag vet! gör cream frashie ala Charlotte till huvudrätt :D Cheesecake till efterätt.. och sen kan du göra typ några varmamackor eller nått sånt till förrätt..

2008-11-04 @ 10:40:04
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0