Tingvalla by night

nej, det blev inte så roligt som man hade tänkt sig. Men det var heller inte jätte tråkigt. :)

Kvällen började hos TH, där det blev massa dricka och snack :) Så klart blev det girltalk på toa, men bara en gång (?!) Vid tolv tiden så åkte vi till tingvalla, som var en ganska besvikelse. man hade hoppats på mer ös faktiskt. Men men, jag träffade på massa kompisar, gamla som nya. Och så träffa jag på Ricky ! Guuud, jag har inte träffat honom på jag vet inte när. vi stod fan och kramades i en kvart eller nåt :p Glöm inte att jag ska laga korvstroganoff och du bjuder på goda drinkar ;) Det var så himla roligtatt träffa honom igen. Det var verkligen ett sånt ögonblick man ser på film. Man möter varandra och skiner upp :p ha ha!
Tiden gick så himla snabbt, helt plötsligt var klockan två. Vart tog all tid vägen? Alla fall, en timme kvar och man skulle ju helst göra allt på samma gång.  Förresten så var det en pepparkaka som vann resan till malorca. Fan hur stavas det??! :p
Vid tjudo i tre så var det dax för att ta jackan i garderoben, om man är för sent ut så får man stå i kö i en timme ungefär :p haha! Sen blev det tingvalla-mat, hamburgare ;) jag var så himla hungrig! Gud alltså.
Sen gick vi hem. Ja fatta, vi GICK hem till lotta och baz.. Det är nog en kilometer kan jag tänka mig, men fan vad jag hade ont i mina fötter och ben. Efter halva sträckan så tog jag av mig skorna. Det var ingen hit att gå med dom på tingvalla. Jag kunde fan knappt stå i dom, och jag vinglade hela tiden, så folk trodde säkert att jag var fullare än vad jag va :p ha ha!
Väl hemma efter mycket gnäll, så intog jag soffan och somna :p

Nu sitter jag här alla fall och väntar på duschen, hon blev precis klar. Gött :D Sen blir det bakfylle mat!
Jag lägger in bilder sen när jag kommer hem :)

Kommentarer
Postat av: Sofia K

Haha, låter som du hade en kul kväll i alla fall :)

2008-11-02 @ 15:24:29
URL: http://sofiakpa.blogg.se/
Postat av: Tezzan

Ha ha ha...låter som en riktig tingvalla kväll... Åååhhh de te nästan så man längtar efter dem kvällarna/nätterna.. ha ha ha..

2008-11-02 @ 16:27:06
URL: http://www.tezzan82.webbblogg.se
Postat av: SOFIA'

Svar: Till stockholm! Men nu är jag hemma :)

2008-11-02 @ 20:00:21
URL: http://sofiaroom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0