Tvtittande

Kan inte jag få vara med i ett program så också jag kan få en speecheasy?! Dom är inte gratis tydligen.
Det enda som kanske kan hjälpa en stammare kostar ungefär 50 000kr. Är det klokt eller? Ska vi bara sitta här och spara pengar, eller vänta på att dom hittar ett botemedel som inte kostar så mycket? Nä, man får väl ta saken i egna händer och kämpa lite.

På Tessan-och-baby-fronten har inget nytt hänt, som jag vet. Men om hon inte sätter igång snart, så sätter dom igång henne imorron.

Nu sitter jag och tittar på Ugly Betty, jag tog mig friheten att ta ner datorn till tvrummet :) ha ha! Det är så himla jobbigt att gå upp och ner från dom jävla trapporna hela tiden :P ha ha!
Sen blir House, och efter det blir det nog en film. Jag tog med mig min dvd och två filmer som jag fick låna av moster och oma :D Fick låna massor av filmer .. hi hi, slipper man hyra och slösa pengar som man inte har :P he he..


Kommentarer
Postat av: Linda

S: HAHAHA, du klagade ju på att jag inte skrivit på länge och nu fick du ju massor att läsa så. Mitt sätt att skriva av mig kanske. Tog en kvart att skriva ihop.



Haha, tur det! :D När man läste så var det som att du struntade i det.



Men jag ska bli logoped så jag ska komma på nåt coolt!

2008-11-25 @ 23:19:35
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Linda

S: HAHA, tur det iaf. Undrar vad man gör om man inte har något att knyta fast i träden med? Sliter av sig stringtrosorna och hänger dom på en trädgren? HAHAHAHA!



Fyfan :S Sjukt dåligt.

2008-11-25 @ 23:39:39
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0