Sova, vad är det?

Så klart blev jag ju piggare nu, varför då sova? :p
Jag har alla fall tagit mitt kopp te och ibumetinen, för säkerhet skull så satte jag en halsduk runt halsen. Jag verkligen hatar att ha ont i halsen, det är det värsta som finns!

Jag är verkligen förälskad i Hells Kitchen, jag tycker att Gordon Ramsey är sexig på nåt sett. HAHA! :D gammal, men sexig :P Fast han är egentligen inte gammal, alltså jo för mig hade han varit det :D Han är född -66, så han är ju lika gammal som mamma. :)
Det går ju ett program som heter "Gordon Ramseys F Word" och det är osså roligt att titta på. Där är han lite mer trevligare :) he he..



Nu är det inte långt till jul, vi har ju gått in i oktober månad, så det är ju bara två månader kvar tills det är december. Och första advent inträffar den 7:e december, så då sätts det igång med julpynt och julbakandet :D Det är såå himla mysigt! I år kommer vi ha en till vid middagsbordet ju, nämnligen Tessans bebis :) Sååå mys, lill* kommer säkert att skrika genom hela middagen :D ha ha! Det gör inget, bara h*n är tyst när det är kalle :D
Jag tycker om alla jultraditioner; julgran, julklappar, julskinka, kalle kl 15.00 och han där innan... fan jag slök det.. Lotta vet nog :D ha ha! Nånting med Mr Screw? Jag hoppas att dom visar den iår, för jag har för mig att dom inte visa den i fjol. Jag ska nog skriva ett brev till svt och be dom.. Ska bara först komma på vad den heter :D Nåja, och så pappas risgrynsgröt :D Massa grädde, ! Och så klart mitt julbakande =) vörtbröd, anisbullar, världens godaste gräddkola, dom gick fort i fjol, så jag får nog göra dubbel sats i år :) Och det var första gången jag gjorde det, och jag lyckades ! :D Det är ganska svårt att göra kola, så jag kommer säkert misslyckas iår.. Jag ska nog inte göra knäck, sist jag gjorde det så blev halva satsen bränd :P ha ha!
Och det bästa med julen är så klart att man får fira den med familjen :D Jag bara äääälskar när hela familjen är samlade, när jag själv får familj så ska jag ha världens största jul med mamma o pappa, Lotta med hennes barn, Tessan med hennes barn, och Pontus med hans barn osv :D Och alla hundarna så klart :) Njaa, fast mamma kan nog inte ta med alla hennes hundar ;) he he..
Nej, nu har det blivit för mycket babbel här tycker jag :) Men jag bara älskar det, ni förstår det? ;)



Nej, nu är det verkligen dax att sova :) Jag ska nog ta nåt att äta känns det som..  tur att Pontus har gjort lite soppa så att jag kan sno av honom ;) Mohaha!
Imorron blir det ju tjejtripp till Ikea med mamma, tessan och lotta. Självklart åker kameran med ;)
Go natt !

Kommentarer
Postat av: embla

ååh , julen närmar sig ! :D

2008-10-02 @ 07:34:42
URL: http://emblaholm.blogg.se/
Postat av: Anna

åh vad jag längtar till julafton nu när jag såg den bilden!

2008-10-02 @ 23:30:46
URL: http://annakubel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0