Update !

Sorry för en dålig uppdatering idag, men jag har inte haft tid (för en gång skull) att sitta vid datorn och uppdatera.

Jag och Lotta körde in till Ystad, gick i olika affärer och handlade. För mig blev det foundation och present till Sanne. Hoppas att hon gillar den ;)
Sen bestämde vi oss för att fika på Snuggles, Ystad bästa fik om jag får säga mitt. Det blev en bagel med tunfiskröra och en chailatte till. Jag blev så glad att dom hade den där, för jag har länge velat smaka den. MEN FY FAN! Den smakade inte gott ! Sen smakade princip vara vatten med mjölk och lite kanel, lotta sa att så här ska den fan inte smaka. Så vi blev jätte besvikna, och jag ska pröva EH istället.
Helt plötsligt när vi sitter och fikar så hör vi en man skrika, eller ja han sjöng. Jätte störigt, för det var inte alls fint. När vi gick mot bilen så gick vi förbi han som sjöng. Så klart var det en tiggare med smutsiga kläder som sjöng att svenska folket var inkompetenta, och nånting och blattar. Hallå? Gör man så egentligen? ha ha! Ganska roligt  :P

Vi svängde in om till Lotta och hämtade hennes klänning, och släppte ut gossarna.
Hemma hos oss tog jag direkt fram min symaskin, och kolla om spolen passade som jag hade köpt inne i Ystad. Så klart passa den inte! Så nu har jag några stycken spolar som inte passar ! Fan va korkad hon var som hjälpte mig! Jag tog med spolen och visade så att det inte skulle bli fel, men så klart fick jag förstora så dom passa ju inte alls. Jävla skit, men jag kom på en lösning ialla fall så att jag kunde sy upp lottas klänning :) När jag satt där och sydde så längtade jag tillbaka till skolan faktiskt. Jag älskar att sy, det är det bästa som finns. Synd bara att jag inte gav 110% när jag väl hade chansen.

Efter det var klockan så mycket, så vi eller mamma bestämde att vi skulle köpa pizza. Så jag och lotta körde in för att köpa det.. Väldigt mumsigt var det alla fall :)

Nu tänkte jag gå en runda med Izzi, det behöver hon :)
Förresten blev det ett tryckningfel i förra inlägget som en läsare märkte. Jag skrev att bussen gick halv tolv, men jag inlägget publicerades kvart i tolv. Jag menade ju att bussen gick halv ett :D ha ha! Annars hade jag fått springa bak efter bussen :P ha ha!
Jag uppdaterar senare med bilder från dagen :) Ciao!


Kommentarer
Postat av: Amir Akrouti

sv: hehe tackar :D

2008-10-09 @ 22:30:15
URL: http://gaybloggen.com
Postat av: Lottiiizz

Nu har jag uppdaterat med bilderna :D

2008-10-09 @ 22:43:46
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0