Vilken natt.

Nu när man tänker efter så är det ganska skrattretande :P Men alla fall, jag kunde ju inte somna inatt. Jag låg och skärmde mig själv... med allt möjligt så klart. mördare, spöken, monster under sängen. Inte med vilje givetvis :P Vid tre tiden så tände jag min nattduksbords lampa för femtioelfte gången, och när jag tittar ovanför mitt fönster så ser jag en fet jävla spindel ! Inte fan kan inte jag somna om jag vet att den sitter där ! Så jag var tvungen att döda den.. När jag lägger mig i sängen igen, och tittar på min Elvis tavla så ser jag en spindel till ! Denna var större och fetare än den första !! För helvete tänkte jag, riktigt äcklig var den. Spindlarna såg nästan muterade ut för fan ! Ja, jag var tvungen att döda den också, med ett litet tjejskrik :P ha ha! klockan tre på morgonen . Så om någon i kiruna hörde ett tjejskrik, så var det bara jag :D ha ha! Alla fall, efter det så kunde jag absolut inte somna. Jag trodde ju att det skulle komma fler spindlar, så jag hade lampan tänd och kollade varenda hörn i minst en halvtimme :p Sist jag kollade på klockan så var hon 04.00, men inte somnade jag då... Nåja, jag somnade nog vid halv fem alla fall :)

Så snacka om att jag kommer vara trött idag.. Men men.. Sen dessutom så trodde jag att min smärta i halsen hade gått bort, men ju längre jag var vaken ju mer kom smärtan och svullnaden kom tillbaka.. Bajs !
Ja, detta var min natt då :) inte så jätte spännande som man tror. ha ha!

Nu sitter jag här, har precis duschat. Ja jag kom upp i tid :D Eftersom jag bara har sovit några timmar så kan man vakna när som och vara hur pigg som helst. Men jag känner redan att jag börjar bli trött :P

Jag sitter här med mitt te alla fall, ska alldeles strax ta mig en macka. Sen ska jag göra mig iordning :)

Jag uppdaterar när jag kommer hem från shoppandet på Ikea ! :D Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0