Vin och skratt !

Så klart kom vi lite sent till Sanne, för Marres locktång gick sönder mitt i allt ju.. Men när vi väl kom så fick vi mat, såå himla god köttgryta som Sannes mamma hade gjort! MUMS! Sen blev det mycket skvaller, alltid härligt att höra. Synd att man kommer ihåg hälften. HAHA bara skoja :) "men iallafall"
Vid tio tiden, (tror jag att det var) Så tog vi taxi in till Ystad. Det blev kings head först, sen tyckte vi att vi skulle gå till Donna gina, så jag och gerda begav oss dit. Men Emma kunde inte komma in, för hon är minderårig. Synd :/ Alla fall, så vi gick in till Kingsan igen. Det blev mycket skratt den kvällen alla fall..
När klockan började närma sig ett, var jag och marre helt borta.. Vi skulle ta tåget hem fem över ett. Självklart missar vi tåget för ingen har koll på klockan. Vilket jag alltid brukar ha (!) När klockan var lite över ett kom vi på att vi skulle ta tåget hem, AAAH! Nåja, så jag och Marre jagade skjuts hem, men ingen ville köra oss.. Jag till o med ringde pappa, men jag kom inte på förren efter jag hade ringt han att dom hade ju varit på fest hos grannen, så dom hade också alkohol i kroppen. Och jag fasade för att ringa Tessan, för jag vet att hon är gravid och så. Så jag ringde hennes pojkvän, men svarade han? neeej. alla fall, så messade tessan mig för ville veta jag ville jocce. Så sa jag att vi var strandsatta i Ystad och vi ville hem. Klockan var då typ halv fyra, vi hade suttit sen klockan ett ute.. Snacka om att vi frös! Men älskade Tessan offrade sig och hämtade oss ! :D TUSEN TACK SIS! Sen väl hemma hos Tessan så bäddade jag sängen och kröp ner.

Jag vill också tacka Marre för att hon är så himla snäll och lånar ut sprit till mig :D Love you girl! <3

p.s. bilder kommer senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0