Caught in the middle

Tänk om man inte kan sluta tänka för mycke? Det är lätt att säga "sluta tänk så mycke" Det får en att tänka ännu mer.
En sak som skrämde mig, var att jag drömde om Tåewny inatt. AAAAAH!
Nu ska jag gå och äta frukost, men först ska jag tänka lite mer.

Barn är elaka, tonåringar är elakare.
Nåt som slog mig, när jag satt på toaletten faktiskt. Är att tonåringar är så mycke elakare än barn. Jag kommer ihåg på min tid, om någon hade på sig nåt som inte vart coolt eller snyggt, frös man ut den. Eller om man sa nåt som inte hade nån mening egentligen, så fick man den konstiga blicken.
Tonåren är en kamp om att passa in. Man gör allt för att bli populär (been there, done that) Man skolkade, var otrevligt till lärarna, kaxig till sina kompisar, bara för att visa att man var störst bäst och vackrast. Jag ångrar idag att jag var sån, några tjejer och jag i min klass var coola gänget på skolan, och jag har hört nu i efterhand att jag var en bitch. Jag tänker mig själv som en snäll person, jag var det som barn alla fall.
Man gör allt för att passa in, men är det rätt egentligen? Kan man inte bara vara sig själv? Felet är att man lyssnar på andra, man lyssnar på vad de andra tycker. Vad hände med vad man tyckte själv? Om någon inte tyckte om att man hade håret uppsatt i en hästsvans, då var man utanför helt plötsligt.

När man var barn så var bacillskräck det hetaste. Jag kommer ihåg att vi hade en väldigt bacillskräck för en väldigt överviktig pojke i vår klass. Om han rörde oss, skulle vi också bli tjocka som honom. Jag var redan mullig, men jag ville inte bli tjock som honom tänkte jag då. Det var väldigt elakt av oss. Han kunde inte hjälpa att han var tjock.
Vi hade en annan pojke i vår klass som var "mobbaren" han var på tjockisen hela tiden. Även mig, för att jag stammade. Men efter att mina systrar skällde ut honom på lekplatsen i byn så slutade han :p ha ha! Men så klart som mobbare kan man inte sluta. Idag är det han som är tjock istället. Karma slår tillbaka ;)


Var tjock och glad, även om det inte är hälsosamt :P

Kommentarer
Postat av: Lotta

hehe, vem va det som vi skällde ut? Jag kommer fan inte ihåg vem det va mer än att jag skällde på någon ;) haha!

2008-09-11 @ 12:50:52
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Lotta

haha, det kommer jag inte ihåg ;) haha! Men har för mig att han inte är den enda som vi har skällt ut.. hehe!



Javisst är den :D Får väl ta o inviga den nu!! haha!

2008-09-11 @ 13:45:44
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Tezzan

HA HA HA HA HA...heeeerreeee guuuud vad du grubblar... Tycker att du har helt rätt i att man inte ska bry sig alldeles för mycket om vad andra tycker..fast ibland kan det vara ganska så bra att åtminstone lyssna på vad någon annan med lite mer erfarenhetet t ex har att säga... Och jag tycker oxå att du har alldeles rätt i att man ska vara sig själv o inte göra allt för att "passa in",du är en myyycket klok tjej gumman och en jätte snäll person,pauline.. det ska du aldrig tvivla på...Hmmm.. Alltså har det hänt nåt? För visst brukar du grubbla men kanske inte så här mycket ändå?Eller? Inte helt utan att man blir lite eftertänksam om det har hänt nåt? Vet du? Tror att du nog får kanske försöka att ändra taktik lite.. försöka att tänka att du ska ta en dag i taget.. o föröska att inte grubbla så mycket..Fast det e ju svårt förstås..det vet ju jag..Min psykolog sa att det e det svåraste man kan göra,alltså att ändra tankesätt.. min psykolog sa oxå att det hjälper inte att grubbla,hon sa att saker o ting oftast blir värre då..Att man typ blir mer stressad på nåt vis..gräver ner sig alldeles för långt i tankarna o sin livstillvaro.. o det e ju inte bra.. Tror att hon har en liten poäng där faktiskt.. aja grubblar gör vi ju allihopa förstås ibland mer eller mindre o just nu gör du det mer..ti hi.. men det går nog snart över igen ska du se.. man har såna perioder.. O du Pauline?Du vet om att jag inte menade nåt illa när jag skrev att du skulle FÖRSÖKA att sluta o tänka så mycket... jag menade inget illa... jag menade bara att ibland så gräver man ner sig för mycket kanske om man "tänker"=grubblar för mycket.. MEn som sagt alla har vi våra perioder..=) Love ya´.. Puss Puss

2008-09-11 @ 15:44:54
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0