Celticbaren firar 4år!

Men först vill jag bara berätta att jag har nytt rekord. Hela 31 stycken :D Och överlycklig är jag! Tack för att ni läser min blogg. Ni är underbara :D



Ja, över till kvällens festligheter.
Vid nio tiden körde jag till TH, för of course hade hon fest :) Och hunden Pucko fick också vara med . Roligt namn måste jag säga :)
Vid tolv tiden stack vi till Celticbaren, det var kallt som fan att sitta ute ! Men fan fick man inte plats där inne precis. Alla fall. så klart blev där bråk mot stängningdax. Där var ju grymt mycket folk, så varför skulle det inte bli bråk? Tomelillafolk i ett nötskal med andra ord. Jag stod och kollade hela tiden, det är så roligt när smågluttar ska bråka :D ha ha! Och sen när allt var nästan över så kom polisen, en pikebuss (vet inte hur det stavas) och två vanliga bilar. Folk slängde glas och flaskor runt om sig, tyckte riktigt synd om dom som äger baren. Snacka om att man får köpa glas hela tiden, plus att man får städa undan glasskärvorna.
Nåja, vid kvart över ett så körde jag hem Lotta och körde hem till mig.


Här ser ni hur liten baren är. Jag har inte skojat om storleken alla fall :P (Det är inte jag som har tagit bilden


Här ser ni hela huset. Det har varit en tunnel en gång i tiden som gick under järnvägen. Men det är flera hundra år sen. Det finns en likadan byggnad på andra sidan, och där är ett Hasse och Tage museum.

Nu ska jag verkligen gå och lägga mig.. Klockan är ju fan snart halv tre. SCHIESSE!
God natt !

Kommentarer
Postat av: Susse

haha jaa visst gör han, man kan ju inte använda bilens kapacitet här men man får helt enkelt titta på denf ör att den är så snygg. min bil försvinner liksom i dimman när man möter honom :D

2008-09-20 @ 18:07:40
URL: http://moonwaalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0