Every day, every night.

Nu är jag hemma från festligheterna.. Men jag tänkte skriva om hela dagen.

Vid två tiden så körde jag in till byn och köpte lite gottigheter till kvällen . Lotta hade övertalat mig innan att jag skulle följa med till TH. Jag hade lovat mamma att jag skulle städa bilen för att jag fick låna bilen, det kunde jag väl göra. Jag lånar den rätt ofta ju. Så när jag kom hem så städade jag bilen, sen fick jag ett ryck och skulle tvätta bilen, men vi hade varkens tvättsvampar eller bilschampo, så jag fick köra in till tomelilla igen för att köpa det. När jag kom hem så tvättade jag bilen, så fin han blev :D hi hi.
När jag var klar så frågade mamma mig om jag kunde köra in till apoteket, så för tredje gången körde jag in till Tomelilla. Efter det så var det att slänga i sig maten och hoppa i duschen. Jag var sen på det, så jag fick skynda mig rejällt.
Väl hos TH, så spelade vi spel, drack, snackade skit och dansa..  Och så klart blev det systersnack på toaletten ett antal gånger :)
När klockan började närma sig tolv så begav vi oss till Celticbaren. Där var inte så jätte roligt, och det var kallt ute. Mot stängningdax så skulle flickorna hem på efterfest och jag hem mot hem :P Men jag mötte på Robin i sin fina Omega och bad han köra mig hem för en liten peng. Helt onödigt egentligen, men jag orkade verkligen inte åka tåg hem. ha ha! Han är så snäll den pågen ju !
Nu är jag hemma, sylten är jag. Så jag ska nog göra mig nån macka tänkte jag, sen ska jag fan sova.. Det blir fan ta mig fest imorron. Jag får se bara hur fan jag ska ta mig hem :/
Go natt och Ciao!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Fan våra bakgrunder har ju försvunnit?! :S Skumt! Vi fick nog inte använda dem!

2008-09-13 @ 11:33:42
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0