Meeen!

Jag kan inte sova.. Och dom sa på Oprah att om man inte har somnat inom femton minuter så ska man gå upp ur sängen. Allt Oprah säger är sant. HAHAHA! Eller hur? :) Hon är som vilken människa som helst... hi hi.
Men när jag låg i sängen och försökte sova, kunde jag inte mer än drömma mig bort. Jag tittade på Sex and the city innan jag stängde av tvn, och det var det avsnittet som Carrie flyttade till Paris med ryssen, och Mr Big insåg att han älskade Carrie och ville ha hennes tillbaka.. SNYFT!
Ibland önskar man att det hände en själv. Mannen på den vita hästen som kommer och räddar en. Eller det kanske också bara är fantasi? Jag har tagit tillbaka killar, och det har bara gått åt skogen. Jag har också haft min Mr Big, men till skillnad från oss och Carrie & Big så kommer det inte bli vi igen. Varför ska man upprepa samma saker igen lixom? En gång sårad, alltid sårad.
Hösten får mig att tänka, mer. Jag tänker alltid för mycket. ajja, bättre det än att inte tänka alls? Jag vill göra så mycket, nu är jag mycket inne på att åka till New York. Väldigt dyr resa, men kanske värt det? Jag känner att jag vill göra nånting.. Eller så är det för att jag känner mig rastlös, för att jag inte har jobbat på närmare en vecka? Ja, det är nog därför.

Jag ska försöka sova igen :) Go natt !

Förresten så slog det mig, att om jag hade jobbat denna veckan så hade jag haft råd med mobilen! Störigt va? Ja, en aningen faktiskt...

Kommentarer
Postat av: Tezzan

Ti hi.. det e roligt att läsa om när du skriver att du så gärna vill leva i den där luft bubblan som inte finns... fast man förstår ju att du förstår att den inte finns men att du hemskt gärna skulel vilja att den fanns...alltså fantasin om att en prins skulle komma o rädda dig menar jag... ti hi.. ja du gumman.. som du själv skriver mellan radeerna..det e bara till att "fejsa" the reality..

DEt finns inga prinsar som kommer o räddar en...det får man tyvärr göra själv.. life is a bitch than you die...men man kan ha jävligt roligt innan dess förstås.. he he he he... PARTY OOOOOOOOOON!!!!!YEeaaaaahhhhhhh!!!!!!! PARTY,PARTY!!!! Puss puss

2008-09-11 @ 10:25:08
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: Tezzan

O du förresten...SLUTA att tänka så mycket,det hjälper inte,tro mig..Speciellt inte när du tänker på såna saker som inte är viktiga.. tänk istället på såna saker som är väsentliga.. Onödigt att lägga ner energi på sånt som HAR hänt... Lev i nuet istället...o i framtiden... myyyyycket bättre o lättare.. Tro mig I know!! Puss puss

2008-09-11 @ 10:27:56
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: Amir Akrouti

sv: låter helt okej :)

2008-09-11 @ 11:58:41
URL: http://gaybloggen.com

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0