Mina solglasögon!

Så vad hände igår?
Fredrik och Benny kom och hämtade mig, körde upp till Kristianstad och svängde in på McDonalds först ;) Sen körde vi till Becka och Kim, vi var en av dom första typ. Men efterhand så kom där fler. Vi började med "Jag har aldrig" om ni har lekt den leken. Den är så himla rolig :D och man kan bli rätt berusad om jag har gjort mycke :)

Ja, och "mitt ragg" enligt becka kom sen vid tio tiden. Mycket trevlig kille, men det är nog that's it. Vissa går inte ihop helt enkelt. Men han var så snäll så att jag fick köra mig själv hem med hans bil :) Han skulle ändå till Tomelilla, så han sov medans jag körde ner. Jätte snällt av honom :)
Inte nog med det, om vi nu går tillbaka till festen. Så vid halv ett tiden, kom massa pundare. Inte ett dugg kul, så vid två slängde vi ut dom, för vi skulle ändå sova. Men vi hade rätt kul åt dom ändå :) Men när alla som gick kom ner där nere så börja dom bråka. För en kille hade strulat med den andra killens flickvän. Och alla tre var på festen, och allt va cool lugnt. Jag o Becka bara vänta på att det skulle bli intriger, men nä då! Jävla stadsbor :P Dom är så mesiga ! Vi bönder slåss alla fall... inte som stadsbor, som låtsas inte som ingenting har hänt. Alla fall, dom står där nere och muckar, munhögs och puttades, men ingen började slåss. Så himla tråkigt! Sen stod vi alla på balkongen och tittade om det verkligen skulle bli slagsmål. Det fattades bara en skål med popcorn så hade det varit perfekt, men nej då. Mesarna gick hem :P
Sen gick och la oss. :)

Idag.
Klockan ringde halv nio, och jag väckte mitt "ragg", vi plockade ihop och sa hejdå till becka och Kim.
Bilfärden var lugnt, förutom att koplingen på bilen var ASTRÖG! Så det var jätte jobbigt att växla och hitta dragläget. Men det blev lite snack, och sen la han sig för att sova en stund. Det tar ju en timme att köra från Kristianstad och hem till mig.
Väl hemma klockan tio prick, slängde jag i mig två mackor, skrev blogg, sminkade om mig, sen var det bara att åka till jobbet. Lite seg var, men vem är inte det dagen efter? Dessutom festa jag i fredes också, så jag var nästan dubelt så seg. Men väl på jobbet fick jag fart. Chefen var inte där så det var kvinnorna som ägde :D ha ha! Vi hade alla fall skit kul på jobbet, kvinnorna stod i köket och karlarna serverade ;) Så det ska vara, ha ha!
Vid halv fem tiden kom Jocce och Tessan för att hämta mig. TACK :D Och så glömde jag mina snygga solglasögon på jobbet ! Så störigt .
Väl hemma blev det söndagsmiddag med familjen. Spagetti och köttfärssås med en god sallad . Mums! Till efterrätt blir det pappas goda äppelpaj med vaniljsås.
Nu ska jag gå och vara social med dom andra.. Eller helt enkelt lägga mig i sängen, bara en liten stund?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0