When I close my eyes, it's you I see

Okej förra inlägget var kanske inte så roligt.. Hemska bilder, men sånt är det.

Klockan är ca kvart över tio, jag har tagit min kvällsmacka med varmchoklad. Så jag är nästan redo för sängen. Men inte riktigt än. :) Måste ju skriva en rad eller två först.

Min arbetskompis Anna skrev precis till mig på facebook att det är så tråkigt när jag inte är på jobbet. Det värmde i hjärtat :) Men tyvärr är det inte jag som bestämmer när jag ska jobba, annars hade jag varit där nästan hela tiden.. kanske :) Jag har inte jobbat på snart en vecka, så jag undrar när jag ska jobba igen.

Jag är såå nöjd med mitt hår. Tusen tack Lotta :D det var tur att du kom hem idag ;) Men jag märkte att håret blev slitet bara av det lilla blekningsmedlet, som min hårfrisörska sa "Du har känsligt hår" Det märkte jag nu alla fall :) Så jag tänkte köpa nån hårinpackning, någon som har ett bra tips?

Jag är otroligt shopping-sugen, jag har pengar. Men det ska jag ju ha till mobilen som jag ska köpa! Förresten så var lotta och titta på den härom helgen eller när det nu var. Hon tyckte den var helt okej, och som hon beskrev det så verkade det bra :) Så jag lääängtar tills jag har pengar. Det är därför jag också vill jobba, så jag kan tjäna lite pengar . he he.

Och andra sidan så tycker jag att min pappa och min mamma är väääldigt dålig på att kommentera... och skriva blogg för den delen :P Jag har fått en kommentar sen artonhundrafrösihjäl :P Förutom igår av pappa .. haha!

Nej nu är det väl dax att lägga sig? Snart är det ju Sex & The City :D
Go natt och Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0