Men fan också.

Precis när jag skulle gå ut med gossarna för sista gången så flög tanken i mig att jag skulle ju hämta Tessans bil så att jag kommer till jobb imorron. Fuck också, jag som hade tänkt att ta en liten runda och sen decka i sängen. Men nej då, så jag tog med mig gossarna till andra sidan av byn. Jag måste ju säga att min kondition har bättrat sig. Om jag skulle gå från lotta till tessan för tre veckor sen, så hade jag dött på halva vägen. Men nu är det inga problem, piece of cake ;) Fast det var kanske för att jag visste att jag skulle köra tillbaka sen ;)
På tal om det, så har jag ju inte kört bil eller nånting sen jag flyttade hit här ! Snacka om jag har saknat det! Och det var så härligt att kunna köra den lilla biten nu :p he he.. Det enda fordon jag har kört är cykel, och där får man fantamig trampa sig fram! :p ha ha!

Nu tänkte jag att jag skulle lägga upp lite bilder till från atv-träffen idag, så klart är det bilder där jag är med ;) ha ha! Sen ska jag lägga mig! Börjar inte förrän klockan tolv imorron, men jag vill ändå somna i tid, så att jag kommer upp i tid. Fast det är nog inga problem, jag har en speciallar väckarklocka. Snuffe :p ha ha!

Här kommer lite bilder. Kolla in pappas atv-forum.

Lite smått uttråkade? Njaa, väntar bara på att allt folket ska komma. :) Jävlar vilken J-Lo röv jag har! :P ha ha!


Ser ni mig längst bak? Nej, jag syns knappt :P



Hoppas ni har haft en trevlig lördag och tagit lugnt med spriten :) Ciao!

Kommentarer
Postat av: channe

dom sista 2 bilderna ser ut att va tagna i skilling.. eller har jag fel

2009-04-06 @ 00:10:26
URL: http://thislalady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0