Okej, sluta helt enkelt.

Detta var verkligen en måndag. Jag har precis suttit framför tv och krängt i mig den sista glassen som jag hittade i frysen, den var supergod ;) Men i alla fall, verkar som att alla överger mig idag. P är så jävla nonchalant så nu får det fan räcka! Och Carol hör man inte av, och man kan inte få tag på tösen! Har hon fastnat i den komplicerade duschen eller?
Visst, jag verkar jätte negativ idag. Jag vaknade faktiskt upp glad.. eller gjorde jag det? *tittar tillbaka i inläggen*. JA! Jag var glad i förmiddes! Jag upptäckte att jag hade minskat 5cm i midjan! Vad hände sen lixom?
Sen blev jag så himla trött, och jag har haft träningsvärk i flera dagar, bara för att jag har varit ute och gått så mycket.. kanske ska slow down a bit? Hell no, vila kan man göra i graven. Man lever bara en gång.
Plus att den jävlen som tvättade före mig lämnade kvar sin tvätt i torktumlaren ! För att jag ska kunna använda den sen, måste jag ta ur dennes tvätt. Jag hatar att ta i främlingars tvätt!
Nej, nu ska jag ta mig i kragen och lägga mig. Jag har varit ute med hundarna, så det är avklarat. Ska bara ställa in maten i kylen, sen kallar sängen på mig !
Jag hoppas på en roligare tisdag.


Kommentarer
Postat av: Susse

true story! hahah "vila kan man göra i graven" så bra

2009-04-07 @ 00:27:04
URL: http://moonwaalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0