Så hemskt va det väl inte?

Idag är det tvätte dag, det säger väl allt? Ingenting det man har på sig matchar och man vill helst inte visa sig officellt. Jag lyckdes dock ändå hitta alla mina rena svarta kläder, men jag hade bara färgade strumpor, skrik rosa med sprickar på. Och självklart måste jag ha mina ganska röda ballerinaskor till det. Dom är ju så himla sköna :P
Alla fall, jag var tvungen att gå in på ica för att köpa lökar, för jag ska göra en potatissallad. När jag kommer in så ser en kille mig och kollar direkt ner på mina fötter med stora ögon(!) HAHAHAHA! Skoja att det lös om dom då :P


Mina klasskompisar i skolan hade alltid roligt åt mig, för jag gick med dessa skorna och gubbstrumpor (alltså "gubbmönster") Men va fan, varför ska man vara som alla andra? ;)

Jag är hemma i lunnarp nu hos mamma och pappa, bästa stället och handla på som Marre sa ;) Jag snyltar lite på ättika och socker som jag ska ha i min österrikiska potatissallad :) Och så passar jag på att tvätta en tvätt här också. haha!


Hacka löken medans potatisarna kokar, lägg löken i en skål och salta. Låt det stå tills potatisen har kokat klart och svalnat.


Skär potatisen i 5mm-1cm tunna skivor. Och lägg i skålen med löken.


Ta ett glas med vatten, häll i två matskedar socker (dock inte toppade) och några droppar ättika. Rör runt till vattnet är genomskinligt igen.


Tillsätt så många glas så att potatisen är täckt.

Helst ska man göra potatissalladen dagen innan man ska äta den, för då har den stått och dragit in alla smaskigheter :) Detta kan man ha till grillat kött eller korv. Som vi ska göra ikväll :)
Det är ju valborg idag och vi ska grilla hos Jocce ikväll. Det blir inte så mycket dricka eftersom jag ska jobba imorron :/ Men några cider blir det ialla fall :)
Nu ska jag ta mitt pickochpack och dra :) Ciiiao!

Kommentarer
Postat av: Carol

men örk LÖL! ÖRK ÖRK!!

2009-04-30 @ 13:07:55

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0