Vilken dag!

Jag kan du säga att vi har inte varit hemma mycket. Vi gick hemmaifrån vid tio tiden, kom hem igen vid sex. Suckade och beslöt oss för att gå till Jocce, här ser ut som ett bomdnedslag i tvrummet. Inte kul! Och vad är det för målare vi har? Under en hel arbetsdag har han hunnit med att tapesera dom två största väggarna och målat fönsterkanterna. Ja, han har putsat väggarna också, men det tar inte lång tid. Har han druckit kaffe halva dagen eller? Dessutom lämnar han toalettlocket och ringen uppe efter att han har pinkat! För helvete karr (gubbe)! AAAH!

Det är ganska skönt ändå att vara utan mobil, men ändå är det skit jobbigt. Det är ganska tyst alla fall :) Helt otroligt vad man är beroende av sin mobil egentligen. Man har knappt kontakt med sina kompisar, för dom ringer man och har man ingen fungerande mobil, ja då är det kört. Men mamma betalade räkningen idag, så förhoppningsvis (håller tummarna) så öppnar dom mobilen igen på torsdag, men det är tidigast torsdag.. Annars blir det väl nästa vecka :P ha ha! Nej, så länge klarar jag mig inte.. Det är väl i söndes som den stängdes? Jag kommer seriöst inte ihåg. Nej, det var faktiskt igår förmiddes :p ha ha!

Imorron ska jag till logopeden. Klockan nio, så jag bestämde mig för att jag ska åka härifrån redan halv åtta så jag verkligen får en parkeringsplats denna gången. Annars skjuter jag mig, och mamma lär också skjuta mig för det är hon som betalar bensinen :S Alla fall, sen på vägen hem så tänker jag stanna till i sjöbo på netto och köpa billig mat. Nu när man är fattig får jag kolla i reklamen som man får i brevlådan och kolla extrapriser i tidningarna. Så är det :) Men det gör inte mig nåt, för jag tycker om att fynda. Mat som kläder :) ha ha!

Dessutom lägenheten ovanför oss rökar på deras toalett, och gissa om att röken kommer ner till oss då?! Hela vårt dass luktar rök och man skulle kunna tro att det är vi som har rökat där och lukten sprider sig i lägenheten. Först trodde vi att det var målaren som hade tjuvrökat där, men det kom fram att han inte ens rökar. Det hade ju varit ganska pinsamt om vi hade anklagat honom och det visar sig att han inte ens rökar. :S Så om lägenheten ovanför oss läser min blogg; Sluta röka på toaletten, vi har faktiskt en fem månaders bebis här nere !

Jag saknar Izzi också. Jag och Tessan bestämde oss för att lämna våra djur hemma hos mamma eftersom dom renoverar här, men dom får snart komma hem. Hoppas vi :)
Nu måste jag verkligen sova, måste ju gå upp tidigt imorron, blää.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0