Dagens köp


Gina Tricot
1. Jag tyckte den var hur söt som helst! Värdig klänning att ha på kräftskiva :D 99kr
2. Kärlek vid första ögonkastet. Bikerjacka, fast med sammetstyg typ, hade älskat den mer om den hade varit i svart ;) ha ha! 299kr
3. Skit coolt linne! 129kr
4. Tyckte den var gullig med guldiga hjärtan :) 99kr
5. Mysig gardigan, 199kr
6. Va bara tvungen att köpa den :) 129kr


Smycken blev det också! Alla som känner mig vet att jag ääälskar stora ringar till örhängen :) Så jag var ganska tvungen att köpa dessa.
Mascara, ögonskugga, nagellack, concealer och hårklämmer på H&M


Två par skor blev det också. Tyckte att klackarskorna passa mig perfekt, skitsnygga och lagom klack. Så att jag inte behöver gå som att jag har skitet på mig i backar och trappor, eller hur Lotta? ;) HAHA!
Och ett par jobbeskor :) Dom andra luktar för mycket. HAHA!

Det blev tydligen bara kläder från Gina idag. Jag blev oerhört besviken på H&M, där va ingenting. Och om där skulle vara nåt så var det inte i min storlek. Som bh och trosor! Diskremenering för oss tjocka!
När vi var på väg till Lindex för att köpa lite underkläder så ropar som i högtalarna att Nova Lund stänger om fem minuter. What?! Jag tittar på klockan, då den visar fem i fem och kommer på att det är ju faktiskt lördag idag och dom stänger inte klockan åtta. Vilken miss av mig :P ha ha!
Självklart blev det bakadpotatis med skinkröra :) Och jag bjöd mamma, lite snäll får man vara. Hon bjöd ioförsig på fikan sen som vi tog oss snabbt med oss fem i fem.
Jag får väl shoppa mina underkläder på måndag eller nåt. Jag är ju ledig på dagen :)

Det blev ju ganska sent på nova, kom inte hem förrän halv sju och då får jag reda på att jag måste ta tåget till M, för pappa skulle ha bilen. Tåget gick tjugo i åtta, så jag tyckte att jag skulle hinna med det. Men när jag är klar och ska gå till tåget, och jag stiger ut från ytterdörren så hör jag tåget komma in. Fan också, missar tåget! Och M stod och lagade mat så jag ville inte komma allt för sent. Jag ringde till mamma och böna och bad att hon skulle skjutsa mig, som tur kunde hon det :D
M lagade jätte god mat, bakad potatis (det är så himla gott, tänka sig att jag fick det två gånger på en dag :P ), ryggbiff, b-sås och sallad. Så himla gott :D Och jag fick till o med en fördrink innan maten :P he he. Ibland blir man  för bortskämd (A)

Nu är det tänkt att jag ska sova. Jag ska jobba imorron, wie?
Gonatt!

Kommentarer
Postat av: ninja

but i know more muhaha ;P

2009-08-02 @ 01:59:28
URL: http://ninjayazz.blogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

Gillar verkligen jackan och skorna :D Riiiktigt bra köp Bettan!

2009-08-02 @ 10:56:27
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

Såg precis att man kan beställa den svarta sametsjackan på ginas hemsida!

2009-08-02 @ 11:15:09
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0